ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт кореня кульбаби

Новий товар

Буде корисним реактивній та сухій шкірі:

високий вміст інуліну швидко призводить водно-сольовий баланс епідермісу в норму. Лікує прищі та висипання

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Нормальне волосся, Сухе волосся, Жирне волосся, Комбінований тип волосся, Пошкоджене волосся, Пофарбовані
Тип шкіри Суха, Чутлива , Нормальная, Комбінована, Проблемна, Вікова, Куперозна, Зневоднена, Вимагаюча ексфоліаціі, В'януча
Призначення Від випадіння волосся, Зморшки, Від роздратування, Від прищів, Від куперозу, Фурункули, Алопеція
Властивість Омолоджувальна, Антиоксидантна, Антисептична, Протизапальна, Очищувальна

СО2-екстракт кореня кульбаби 

INCI: Dandelion (Taraxacum officinale) CO2 Root Extract

Отримання: ультракритична витяжка вуглекислим газом

Біоактиви: інулін, тараксацин, фітостерини, флавоноїди, мікроелементи (селен, мідь, цинк), аскорбінова і нікотинова кислоти, токоферол

СО2-екстракт кульбаби омолоджує: компонент надзвичайно багатий на інулін, а вміст біоактивного комплексу з селену, міді та цинку посилює регенеруючі властивості. Екстракт однаково добре доглядає і за підлітковою проблемною шкірою, і за в'янучою. Особливо корисна кульбабова косметика в'янучій сухій шкірі. Вітаміни А, С, Е і флавоноїди сприяють розгладженню епідермісу за рахунок пом'якшення і зволоження.

Як використовувати в косметиці СО2-екстракт кульбаби? Компонент можна вводити в активну фазу емульсій, можна додавати в тоніки і міцелярні води — в цьому випадку потрібно попередньо розчинити в полісорбаті-80, тоді він змішається з водною фазою. В масляні бальзами і збите масло можна додавати в чистому вигляді, витрата екстракту дуже невелика.

Від прищів допоможе маска на жовтій або червоній бентонітовій глині: дуже корисно поєднати себорегулюючу, антисептичну і заспокійливу властивість кульбаби з глиняним детоксом. Такі глиняні «коржики» будуть корисні й при фурункулах — кульбаба губить хвороботворні бактерії і очищує пори.

Крем від куперозу з кульбабою стає все популярнішим: екстракт знімає почервоніння і заспокоює шкіру, роблячи її зволоженою та знімаючи зайву реактивність. Ця ж властивість Taraxacum officinale використовується в післяпляжній косметиці та в кремах після солярію.

Шампуні від випадіння волосся містять СО2-екстракт кульбаби в максимальному дозуванні: компонент бореться з алопецією, позбавляє від жирності при коренях, пом'якшує шкіру голови.

 Властивості:

- зволожуюча та пом'якшувальна,
- від куперозу та почервоніння,
- знімає подразнення і дискомфорт після сонячних ванн,
- антисептик і антиоксидант,
- віддаляє старіння шкіри обличчя і тіла,
- післяпляжна косметика,
- лікувальні креми та мазі від гнійних висипань,
- гелі та розтирання при хворобах суглобів.

 Застосування в косметиці:

0,1-1,5%
- формули для куперозної шкіри — 0,1-1%,
- зволоження для шкіри і волосся — 0,9-1,5%,
- пом'якшення грубої шкіри, шампуні — 1,5%,
- косметика при куперозі — 0,3-0,8%,
- очищення шкіри — 1,5%.

Зберігання: темна тара при температурі 15-25 °С

Виробник: Україна

 Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт кореня кульбаби

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт кореня кульбаби

Буде корисним реактивній та сухій шкірі:

високий вміст інуліну швидко призводить водно-сольовий баланс епідермісу в норму. Лікує прищі та висипання