ПАР GlucoTain Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ ПАР GlucoTain Plus

«Зелений» ПАР,

загущувач і кондиціонер, тобто 3-в-1. Заснований на нейонних глюкамідах, що гарантують м'яке очищення шкіри, кремову піну і структуроутворюючу дію. Кращий ПАР у всьому світі, повірте!

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

ПАР GlucoTain Plus

INCI: Capryloyl/CaproylMethyl Glucamide (and) Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide

Дозування: 0,6-5%

Купити інноваційний ПАР GlucoTain Plus на глюкамідах потрібно тим, чия шкіра реагує сухістю і лущенням на більшість піномиючих засобів і тим, хто обожнює глюкозиди в шампунях. Швейцарський ПАР ще крутіший, ще м'якший, ще дбайливіший! Прощайтеся з сульфатними ПАР, якщо вони вам не підходять.

ПАР GlucoTain Plus — представник нейоногенного сімейства, що володіє не тільки миючими, а й загущуючими та кондиціонуючими властивостями. Вся ця система «три в одному» значно полегшує догляд за чутливою шкірою голови і тіла: формула тепер містить меншу кількість ПАР, а користі від нього більше.

Неіонність глюкотейна дозволяє створювати формули піномиючої косметики з будь-якими компонентами, при цьому не втратити ні в піноутворюваності (піна може бути як пухнастою, так і кремоподібною, залежить від відсотка ПАР), ні в кондиціонуванні, ні в загущенні. Останнє значно пом'якшує собівартість продукції і дозволяє знизити витрату готового шампуню або гелю для душу — м'яка піна і дбайливе очищення гарантовані навіть при мінімумі введення глюкотейна у формулу.

Для дитячої косметики ПАР GlucoTain Plus просто знахідка, неодмінно обкатайте новий шампунь, він сподобається і дорослим. За кремовістю піни і пом'якшуючою дією схожий з іншим нашим ПАР Lamesoft PO 65, тому завжди входить до складу гіпоалергенних демакіяжних засобів.

Ще одна перевага глюкотейна в порівнянні з іншими ПАР — це прекрасний солюбілізатор для ефірних масел і синтетичних ароматизаторів. Крім того, ПАР гарантує стійкий і тривалий інтенсивний аромат — відмінна новина для тих, хто любить парфумовані піномийні засоби.

Будь-які рецептури з ПАР GlucoTain Plus створити елементарно: знадобиться ПАР, вода, аромат і гідролізат протеїну. Все інше доручіть мультифункціональному глюкотейну!

 Властивості ПАР GlucoTain Plus в косметиці:

- дивовижна структура піномиючих засобів,

- виражений кондиціонуючий догляд,

- м'який по відношенню до водно-жирової мантії шкіри,

- не вимиває з волосся білок,

- легко справляється з водостійкою косметикою,

- дбайливе, але ретельне очищення шкіри і волосся,

- економічність завдяки універсальності застосування 3-в-1,

- поліпшення піниння та густоти,

- сумісність з іншими ПАР,

- солюбілізатор для ароматів і ефірних олій,

- біорозкладаність.

 Косметичне застосування ПАР GlucoTain Plus: 0,6-5%

- шампунь, гель для душу, піна для ванн — 1-5%

- демакіяжні емульсії — 1%

- міцелярна вода — 0,6%

- вологі серветки — 0,6-1%

- загущення піномиючих формул, поліпшення піноутворення — 0,5-1%

- солюбілізатор — 0,6-3%

Виробник: Clariant (Швейцарія)

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05595
Новий
chat Коментарі (14)