Корична кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Корична кислота

Гелі зволожуючі

від зморшок. Шампунь від лупи. Захистить шкіру від надмірного сонячного впливу. Зволожить шкіру стоп, зміцнить нігтики.

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кислота корична

INCI:  Cinnamic Acid

Зовнішній вигляд: легкий білий порошок без запаху
Розчинність: легко розчинна у воді, оліях, етанолі (1г / 7мл)

Крем від зморшок

Частий гість у догляді за зрілою шкірою: розгладжує сіточку зморшок, бореться зі слідами старіння. Зміцнює тонус шкіри, підтягує її в будь- яких обставинах.

Крем для в'янучої шкіри зволожує і захищає клітини від вільних радикалів, продовжуючи епідермісу молодість. Невисока кислотна складова підтримує шкіру в тонусі, надаючи їй здоровий вигляд і розгладжуючи мікрорельєф.

Гомаж або звичайна кунжутна паста дуже виграють при додаванні коричної кислоти: відлущування йде м'якше і результативніше. Це також стосується і масок для обличчя та декольте: посвіжіння і зволоження шкіри.

Ферментні пілінги на папаїні стануть ефективніше, якщо вводити і коричну кислоту. Сухій шкірі буде корисна сироватка з невеликим введенням кислоти: вона регулює водно-жировий баланс, що благотворно позначається на реактивній сухій шкірі. Та заспокоюється і набуває рівний тон, корисна також терапія ефірними оліями.

Доглядає за шкірою в період активності сонця, прийому сонячних ванн. Під крем зволожуйте шкіру міцелярною водою з алое. Грамотне відлущування і введення в нічні зволожуючі креми коричної кислоти допоможе придбати рівну засмагу.

Бореться з причиною появи лупи: комплексний догляд за волоссям та шкірою голови позбавить від свербіння і самої лупи.

Спрей для стоп з 0,5% коричної кислоти зволожить шкіру і запобіжить грибку. Ефірна олія кориці теж вам сподобається своїми бактерицидними талантами. Кислота міститься в кориці і в листі коки. Входить до категорії ароматів і ароматизаторів за міжнародною класифікацією компонентів косметики. Застосовується у фармацевтичній промисловості для синтезу лікарських препаратів.

 Властивості:

- кондиціонуюча,
- розгладжуюча,
- антимікробна і антигрибкова,
- стимулююча синтез колагену,
- антиоксидантна.

 Косметичне застосування:

- тонізуючі маски, сироватки - 0,5%,
- ферментні пілінги, міцелярна вода - 0,3-0,5%,
- креми, гелі при акне - 0,5%,
- противоперхотні шампуні - 0,5-1,0%,
- скраби, гомажі, убтан - 0,5-0,75%,
- профілактика пігментації шкіри - до 0,5%,
- парфумерія (закріплення деяких нот) - 1%.
Джерело: sciencelab.com, США Косметичні Патенти
 

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Германия
02085
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (12)