close
Меню

Життя після пілінгу

Життя після пілінгу

   Після пілінгу життя не зупиняється, сучасні косметологи давно придумали масу способів швидкого відновлення шкіри та зняття дискомфорту. Нескладні рецепти допоможуть позбутися від стягнутості — багато хто пам'ятає, що після серединного кислотного пілінгу, ще добу, шкіра ніби покрита туго натягнутою харчовою плівкою. Відчуття не з приємних, але його можна полегшити.

   Секрети загоєння шкіри після пілінгу нескладні, весь косметичний арсенал вам не знадобиться, зате пропонуємо зосередитися на парі-трійці компонентів. Серед б'юті-хаків для постпілінга знаходяться: спрей на пантенолі й алое-вера, ніжний очищаючий гель, гідрокомпенсуючий флюїд і альгінатна маска. Ось, мабуть, все, що допоможе тримати під контролем кислотний опік шкіри, на який ми йдемо заради оновлення та омолодження шкіри.

   Після пілінгу альфа-гідроксикислоти, швидкому відновленню шкіри допоможе альгінатна маска, найкращим складом одноголосно визнана «Зволоження». Щедро накладена масочка відроджує стресовану шкіру, знімає відчуття стягнутості завдяки додатковій волозі та мінералам. Робіть цю маску на ніч, тоді ніякі наслідки пілінгу вас не потурбують. Взагалі, альгінатна косметика в постпілінг-періоді — це річ!

Пантенол-спрей, 100 мл

   Пантенол-спрей рятує в будь-яких ситуаціях: в постпілінговому стані шкірі буде приємно зрошення зволожуючим спреєм, у формулу якого дбайливо введено лікувальний алое, гідрованс і гідролізат оливи. Цей спрей рятує і після сонячних ванн, його також можна наносити на волосся після миття.

- гідролат — 90 мл;
- пантенол — 3 мл;
- гідрованс — 5 мл;
- алое-вера концентрат — 0,5 мл;
- гідролізат листа оливи — 1 мл;
- феноксиетанол — 0,5 мл.

У гідролат залити всі компоненти, законсервувати та залити в спрей.

Читати далі...

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close