close
Меню

Гідрофільна олія Антикупероз

Гідрофільна олія Антикупероз

   Нарешті ми пережили холоди та можемо повністю насолодитися весною, такою, якою вона повинна бути — теплою, ласкавою, ароматною і веселою. Негода і наше, часом безладне ставлення до себе, злегка зіпсували улюблену вітрину, тобто обличчя. Прийшов час екстрено приводити його в порядок! Купа негативних факторів діють на шкіру і навіть жирна стає сухуватою, що вже говорити про тонку суху шкіру, схильну до куперозу.

   Сьогодні я розповім вам як ніжно і дбайливо очищати таку шкіру, зробити її досить зволоженою, а капіляри більш еластичними. Для цього нам чудово підійде гідрофільна олія з цілим набором антикуперозних олій і екстрактів.

   Олія конопель містить в собі цілющі для судин вітаміни С і К, які зміцнюють капілярну сітку. У парі з олією кунжуту вона глибоко зволожує тонку суху шкіру. Олії абрикосу і мигдалю солодкого є універсальними й легкими для створення гідрофільної олії. Утримують вологу в шкірі й роблять її більш м'якою та еластичною. Олії обліпихи й календули загоюють і відновлюють шкіру після довгих холодів. Крім того, обліпиха не дарма має назву «царська ягода», так, як має багатющі поклади провітамінів А та Е, бета-каротин і омега-кислоти.

Екстракт меліси глибоко живить і пом'якшує шкіру, а в парі з екстрактом деревію допомагатиме в нашій боротьбі проти куперозу. Також не забуваємо і про ефірні олії ісопу, базиліку і рожевого дерева, які не тільки надають ніжний аромат гідрофільній олії, але і зміцнюють судинну сітку.

Отже, рецепт дуже простий:

  • Олія абрикосу раф. 20,0
  • Олія мигдалю солодкого раф. 20,0
  • Олія конопель нераф. 30,0
  • Олія кунжуту нераф. 10.0
  • Олія календули нераф. 4,0
  • Олія обліпихи нераф. 6,0
  • Полісорбат-80 - 8,0
  • СО2-екстракт меліси 1,0
  • СО2-екстракт деревію 1,0

Ефірні олії ісопу, базиліку і рожевого дерева по 5 крап. на 100 г олії

Приготування: відміряємо олії, полісорбат, додаємо екстракти та ефірки. Все добре змішуємо і виливаємо в зручну пляшку з дозатором.

Наносити таку олійку слід на вологу шкіру, де вона при контакті з водою перетвориться в ніжне молочко. Залишаємо на пару хвилин і змиваємо водою. Потім протираємо шкіру тоніком і наносимо крем.

При регулярному використанні такої олії, шкіра стане гладкою, ніжною, а судинна сіточка буде менш помітна.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close