close
Меню

Японський догляд за шкірою: що це і кому підходить

Японський догляд за шкірою: що це і кому підходить

Японський догляд за шкірою: що це і кому підходить

   «Японська революція по догляду за шкірою» — це книга знаменитого косметолога Чізу Саекі, яка прославилася не тільки у себе на батьківщині, але і за її межами. У чому секрет успіху? В умінні розкрити красу шкіри і продовжити її молодість завдяки грамотному очищенню і мінімального домашнього догляду.

   Чізу Саекі в своїй книзі зазначає, що японські жінки сповідують трьохетапну систему очищення: а) гідрофільна олійка, б) пінка, в) тонік-лосьйон. Дуже схоже з корейським ритуалом очищення шкіри, але дещо простіше.

 

   Перший етап японського очищення починається з нанесення гідрофільної олії на суху шкіру. Масажуючи ніжно, починаючи від чола, пальцями і долонями, олію розподіляють по шкірі 2-3 хвилини. Гідрофільна основа допомагає зняти з шкіри декоративну косметику і шкірне сало.

   Другий етап починається тут же. Не змиваючи олійки, японки наносять на обличчя пінку для вмивання. Що це? Це готовий засіб в балоні або ж хмарка щільної піни, яку збивають вручну за допомогою бруска мила, води і спеціальної сіточки. Піна ця дуже схожа за структурою на піну для гоління: багато-багато дрібних повітряних бульбашок і ковзне відчуття. Отже, піну цю ніжно масажують по шкірі протягом хвилини, потім змивають теплою водою. Ефект очевидний: шкіра гладка і на подив ніжна, кожна пора дихає, а колір обличчя поліпшується.

   Третій етап японського догляду за шкірою — нанесення тоніка (зволожуючий, матуючий, вітамінний). Японки використовують не ватний диск, а свої долоньки. Нагрітий в руках тонік відмінно вбирається в шкіру. Тепер шкіра абсолютно чиста і протонізована, пора наносити крем або сироватку!

 

 Невеличка хитрість від японського косметолога Чізу Саекі

   Косметолог з 45-річним стажем впевнена, що будь-яка жінка здатна забезпечити своїй шкірі ідеальний догляд, нічим не гірше професійного. Головне — навчитися ретельно очищати шкіру і використовувати кращий косметологічний інструмент — свої руки. Саекі рекомендує пускати в хід пальці і долоні, нагрів ними косметичний засіб — так йому буде простіше проникнути в шкіру і підвищити свою дієвість. Притискаючи долоні з сироваткою до лиця, ми заряджаємо теплом косметику, змушуючи руки і крем працювати в тандемі, роблячи шкіру ще здоровішою і доглянутішою.

   Важливо не забувати про експрес-маски: одноразові бавовняні маски, просочені гіалуроновим лосьйоном, чудово живлять шкіру вологою. Три хвилини, а який явний ефект!

 

 Ефект від японського догляду за обличчям очевидний

   Догляд за шкірою обличчя і тіла — наша головна зброя в боротьбі за природну красу. Вдумливе очищення шкіри, відсутність суєти, вірна послідовність процедур — ось той б’юті-ритуал, який прикрашає жінку. Неспішність і гарний настрій в догляді за собою дарують жінці ту саму впевненість у власній привабливості, якої багато хто марно домагається в кабінеті у професійного косметолога.

   Як-от тільки ви відзначите, що домоглися ідеального стану шкіри природним шляхом, відразу стане зрозумілим, що дорогі косметичні засоби і процедури шкірі просто не потрібні.

 

 Секрет від японського гуру косметології

   Чізу Саекі, якій 73 роки, радить жінкам світу одне-єдине: «Станьте власним косметологом». Тільки навчившись спостерігати за шкірою і чути її, ви зможете позбутися тонни непотрібної косметики і відкриєте заново свою шкіру, свою індивідуальність, свою природну красу.

   Впевнені, що японська система очищення підходить кожній жінці, трьохетапний догляд набагато простіше за корейський десятикроковий, а результат перевершує всі очікування.

   Яка система стала ідеальною для вашої шкіри? Пишіть свої відгуки та коментарі, будемо раді. 

 

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close