close
Меню

Чому крем після нанесення скочується?

Чому крем після нанесення скочується?

Чому крем після нанесення скочується?

   Крем скочується на обличчі, і настрій відразу псується. Ви перечитали сотні статей і блогів, перевели тисячі INCI в надії знайти ідеальний склад, радилися з експертами, а все даремно. Скочується, зараза! 

   Скочується крем на обличчі — ще не причина викинути косметичний продукт. Треба продумати всі варіанти його використання, досить часто причина скочування крему на шкірі банальна. І поки косметологи виводили трійку причин цього явища, космецевти з Азії придумали спеціальний засіб — крем-скатку, пілінг-скатку і очищення-скатку. Всі ці засоби стали шалено популярні, крім того, таке очищення шкіри запобігає скочуванню крему на обличчі. Як то кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло 

 

 Чому крем після нанесення скочується?

 

 #1 Шкіра очищена погано

   Шкіра повинна дихати, пори повинні бути чистими — це і є ідеальний стан речей. Тому якщо ви відзначили скочування крему на обличчі, переконайтеся, що ретельно очистили шкіру. Залишки макіяжу, очищаючого молочка, ороговілі частинки легко змиваються ватяним диском з міцелярною водою.

   Спробуйте очищати обличчя за корейськими канонами: ніжно, але грунтовно, щовечора. Шкірі сподобається таке розвантаження, а крем перестане скочуватися і псувати вам настрій. Нагадаємо, що якщо ви наносите під крем активну сироватку, потрібно дати час вбратися. Не поспішайте — нехай б'юті-ритуал приносить вам радість і заспокоєння.

   Рішення: ретельне очищення шкіри за допомогою багатоетапної системи, методу Лазло, щіточок та кессе, конжакових спонжів або звичайної махрової мочалочки.

 

 #2 Невірний підбір крему

   Така проблема найчастіше трапляється у власниць сухої та комбінованої шкіри. Прагнучи покрити потреби шкіри в живленні, часто нехтують зволоженням. Гіалуронова сироватка, покладена під крем, часто вирішує проблему скочування емульсії. Головне — дочекатися повного вбирання зволожуючого серума, після чого наносити крем.

   Через дефіцит зволоження часто скочується і тональний крем. У цьому випадку спробуйте класти під нього зволожуючу основу або відповідний вашому типу шкіри праймер.

   Рішення: перевірте, чи не відчуває ваша шкіра дефіцит вологи, користуйтеся зволожуючими сироватками і масками-патчами.

 

 #3 Надлишок крему

   Часто в гонитві за красою жінка не шкодує ані часу, ані грошей, ані крему. І кладе його на обличчя щедро, як показують у фільмах. Надлишок крему потрібен виключно при масажі, а при щоденному догляді досить горошинки емульсії.

   Іноді жінки ще і ще «додають» крему на обличчя, помилково вважаючи, що так буде краще. І втираючи в шкіру цю непотрібну «добавку», стикаються зі скочуванням крему. Така поведінка емульсій є характерною для сучасних кремів, флюїдів і сироваток з невеликою олійною фазою і гелеутворювачем у формулі. Підсихаючи, надлишок такого засобу просто скочується.

   Рішення: скоротіть разову дозу емульсії і випробуйте японський метод нанесення засобу на шкіру. Зігрівайте крем на долоньках і «впечатуйте» його в шкіру пальцями, подушечками і долонями — ефект вам сподобається. І ніяких скочувань!

 

Знаєте ще якусь хитрість від скочування крему — пишіть!

Чекаємо нових ідей та відгуків,

ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close