close
Меню

Чоловіча косметика, або Ідеальний крем для чоловіків існує

Чоловіча косметика, або Ідеальний крем для чоловіків існує

Чоловіча косметика, або Ідеальний крем для чоловіків існує

   Косметика для чоловіків — невід'ємна частина щоденного догляду за шкірою. А вона буває різною, як ми вже знаємо: суха і жирна, пориста і примхлива, атопічна і комбінована. Кращий крем для чоловіків ми запропонуємо нижче, а поки поговоримо про те, що є найважливішим в чоловічій косметиці: компоненти, емульгатори, ефірні олії.

   Крем для чоловіків — це не тільки крем після гоління, як вважає багато хто з егоїстичних панянок. Шкіра вашого супутника теж живе, оновлюється, дихає і реагує на зовнішні подразники. Тому один лише лосьйон після гоління навряд чи гарантує повноцінний догляд.

   Раз вже ми торкнулися теми гоління, то логічним буде розглянути обробку шкіри після цієї щоденної процедури. Володарі примхливої ​​та сухої шкіри тихо ненавидять гоління, для них це справжнісінька Голгофа. Тому правильно підібраний лосьйон після гоління ніяк не повинен містити потужну спиртову фазу — від цього свіжовиголеній шкірі хочеться просто померти. Візьміть краще гіалуроновий гель алое-віра, він ще нікого не підводив: асортимент інтернет-магазину «Зульфія» задовільнить найвимогливішого покупця.

   Для ароматизації чоловічої косметики пропонуємо скористатися ефірними оліями або ж парфумованими ароматами — одеколонний запах є завершальним штрихом в кремах, лосьйонах, спреях і гелях.

 

 Крем для обличчя для чоловіків: що повинно знаходитися в складі?

   Живильні, зволожуючі, регенеруючі компоненти — ось основа ідеального крему для обличчя для чоловіків. Америку ми тут не відкрили, адже жіноча косметика заснована на тому ж принципі 

— поживні компоненти. Зверніть увагу на емоленти (сквалан, ланолін, Амісол-Тріо), ніжний зелений емульгатор (Емульактив-Iзо, Ксильянс, Олівем-1000, Silky Shea), базові олії та батери (кризалідна, арганова, рисових зародків, кокоса, пінника лугового, дині, авокадо, оливи).

— зволожуючі компоненти. Гіалуронат натрію, екстракт равликового слизу, ізофлавони бамбука, актив Aquashuttle, гідролізати (сої, руколи, плаценти, женьшеню), альфа-гідроксикислоти.

— регенеруючі компоненти косметики включають пептиди (ліпосомований Ameliox, антистресовий Syn-Hycan, міорелаксант X50 Myocept, лімфодренажний Eyeseryl), омолоджуючу комбучку, ферментний пілінг, а також потужні СО2-екстракти (живокіст, кмин, овес, буркун, чага, зелений чай).

— ефірні олії. Надають бактерицидну, пом'якшуючу, антистресову дію. Для чоловічої формули підходять олії з маскулінним характером: дубовий мох, ялівець, пачулі, кедр, розмарин, кипарис, лимон, грейпфрут, сосна, ромашка, шавлія, ветивер.

   Кращий крем для чоловіків можна створити, взяти з кожної категорії по одному-два компонента. Рецепт пропонуємо простий, але дієвий — знадобиться 10-15 хвилин часу і нехитрий набір косметичних інгів. Готові? Чоловіча косметика може бути лаконічною, але ефективною!

 Кращий крем для чоловіків «Аполлон», 100 г

   Чоловіча косметика немислима без крему, освіжаючий ароматний засіб містить ніжний батер, трохи зволожуючого гіалуроната натрію, омолоджуючий пептид, а також квартет ефірних олійок.

   Крем для чоловіків має у формулі також равликовий слиз, тому емульсія має незвичайну текстуру. На одне використання потрібно зовсім небагато крему: розтерти між долонями і «вдавити» у шкіру до повного всмоктування. Ніжне пудрове відчуття і приємний чоловічий аромат будуть супроводжувати вас протягом усього дня. При бажанні замість ефірок можете взяти улюблену парфумовану віддушку.

   Цей омолоджуючий крем може застосовуватися і як нічний: під час сну шкіра відновлюється швидше, а легка лімфодренажна дія формули допоможе уникнути ранкової набряклості обличчя. Не забувайте про догляд за шиєю і руками — «Аполлон» подбає про них теж.

- гідролат гамамелісу — 70 г

- гіалуронат натрію середньомолекулярний — 1 г

актив зволожуючий Aquaxyl — 5 г

- пептид Syn-Ake — 3 г

- емульгатор «Емульактив-Iзо» — 7 г

- батер авокадо — 5 г

- екстракт слизу равлика — 1 г

- комплекс СО2-екстрактів «Ранозагоюючий і регенеруючий» — 1 г

- ефірна олія лимону — 7 крапель

- ефірна олія м'яти — 5 крапель

- ефірна олія лаванди — 4 краплі

- ефірна олія ветіверу — 4 краплі

- консервант феноксиетанол — 0,5 г.

   Водна фаза готується швидко, для цього потрібно за півгодини-годину дати равликовому екстракту набрякнути в воді (разом з гіалуронатом натрію). Після потрібно підігріти на водяній бані жирну фазу (батер, емульгатор) і водну (гамамелісова вода з екстрактом і гіалуронатом). Змішати їх міксером до повної гомогенності і ввести активи (СО2-комплекс, пептид, Aquaxyl, ефірки).

Законсервувати і перелити в помпу кращий крем для чоловіків. Незабаром він стане вашим улюбленим: загоєння, зволоження, ліфтинг і приємний аромат в одному флаконі! 

Будемо раді побачити ваші улюблені рецепти по догляду за чоловічою шкірою: треба ще винайти кращу формулу для очищення шкіри і гоління. Пишіть!

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close