close
Меню

Манікюр 2018: модні тенденції в нігтьовому дизайні

Манікюр 2018: модні тенденції в нігтьовому дизайні

Манікюр 2018: модні тенденції в нігтьовому дизайні

   Здорові нігті приємно фарбувати — форма, текстура, додатковий блиск приносять естетичне задоволення! У 2018 році нігтьова мода буде різноманітною як ніколи, основна тенденція — перловий відблиск і незвичайні текстури.

   Колір лаку для нігтів (за останніми даними модників) вже не повинен гармоніювати з образом або помадою — це є чудова новина для тих, хто любить різноманітність  і віддає перевагу еклектиці. Останній «писк» моди весняно-літнього сезону — блискучі лаки, тому починайте запасатися мікою: перловий сірий, блискучий золотий, глибокий чорний з іскрою є фаворитами сезону.

   

   Як зробити лак для нігтів власноруч? Досить нескладно. Вам знадобиться манікюрний флакон з пензликом, безбарвний лак, ізопропиловий спирт, міка потрібного кольору. Для емалі дійсно щільного кольору можете додати ще й діоксид титану, проте наші готові міки відмінно справляються із забарвленням лаку для нігтів. Як радять майстри манікюру, краще нанести два-три тонких шари, ніж один неприродно щільний.

 

   Перед введенням «кольору» в безбарвний лак, міку слід змішати з 10-20 краплями ізопропилового спирту, після чого вилити цей розчин в безбарвну основу і ретельно збовтати. Фаворити сезону — сірий, чорний і золотий лак для нігтів відмінно піддаються додатковому дизайну. Як то кажуть, на всі випадки життя!

 

Iдеї манікюра 2018 — титановий манікюр

   Американські майстри манікюру запропонували новий спосіб покриття нігтів лаком — титановий манікюр. Мода швидко докотилася до нас, сьогодні в манікюрних салонах титанове покриття затребуване. Воно й зрозуміло: міцне і надійне, тримається 4-6 тижнів. Знімати такий лак потрібно теж в салоні: самостійно не вийде, процедура багатоходова,  як і в випадку з гель-лаком.

   Як роблять титановий манікюр? Після того, як майстер завершив опилювання нігтя, полірування і догляд за кутикулою, на нігті наноситься базове покриття, а потім їх занурюють в спеціальну пудру обраного вами кольору. Після цього шар закріплювача фіксує колір і текстуру, все! Прикольно те, що титановий манікюр не має потреби в сушінні — з ним можна відразу братися за звичні справи. Стійкість титанового манікюру вражає — до півтора місяців, що дозволяє дівчатам зі слабкими тонкими нігтями відростити довжину і зміцнити пластину.

Не забувайте живити нігтики олійками та хітозаном між процедурами манікюру-педикюру,

ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close