close
Меню

Старіння шкіри — чи винна в цьому косметика?

Старіння шкіри — чи винна в цьому косметика?

Старіння шкіри — чи винна в цьому косметика?

 

   Старіння шкіри обличчя і тіла — неминучий процес, багато хто звинувачує в цьому косметику, невірні поради дерматолога або подруг, екологію і стрес. При цьому зовсім забувають про генетику, але саме набір хромосом відповідає за те, як шкіра людини виглядає в 20, 40, 60 і так далі років. 

   Косметика не винна в старінні шкіри, однак невірний вибір косметичних засобів або, навпаки, ігнорування догляду за шкірою можуть зіграти злий жарт — шкіра почне в'янути раніше запланового природою.  Дерматологи в один голос запевняють, що головне в утриманні молодості епідермісу — знайти спосіб ідеального очищення. Зволоження та живлення теж важливі, але для цього шкіра повинна бути чистою. 

   Передчасне старіння шкіри може бути викликане букетом хвороб або загальною зношеністю організму, проте в сьогоднішньому блозі розглядаємо виключно косметичний аспект. Інтернет-магазин «Зульфія» готовий в будь-який час дня і ночі запропонувати широкий асортимент інгів для натуральної косметики.

 

 

 

 Старіння шкіри: а косметика не винна

   Ознаки старіння шкіри (сіточка зморшок, розширені пори, нечіткий овал обличчя) отруюють життя будь-якій жінці, особливо якщо в'янення почалося зарано. Тому дерматокосметологи напирають на те, щоб ще в юні роки дівчата вчилися розпізнавати сигнали шкіри і вірно на них відповідати.  Головну роль в боротьбі зі старінням шкіри грає очищення і масаж — на цих двох китах тримається здоров'я шкіри. Якщо щоденне очищення дає епідермісу можливість нормально дихати і функціонувати, то масаж обличчя і шиї (нехай навіть двохвилинний, але регулярний!) не дозволяє тканинам набрякати, провисати і через це — йти зморшками.

 

 

   Косметика не може змусити шкіру старіти, навіть актриси це стверджують, адже в силу професії їм доводиться носити на обличчі тонни гриму протягом усього життя. Розпізнавши власний тип старіння шкіри (без дерматолога тут не обійтися), ви зможете протистояти в'яненню. Хочете? Тоді вперед — консультація фахівця, який знає про шкіру все, зорієнтує вас в поточній ситуації і допоможе розробити план догляду на майбутнє.

   Косметичні сироватки, креми та флюїди проти старіння шкіри — чудова ідея, нам пощастило жити в XXI столітті, коли легко можна створити в домашніх умовах унікальну косметику, що відповідає потребам шкіри.

   Настає літо, і ми не можемо не нагадати, що УФ-агресія старить шкіру. Щоб не старіти завчасно, йдучи на пляж, скористайтеся сонцезахисним кремом і сміливо заряджайтеся цілющою енергією сонця і води. 

Ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close