close
Меню

Топ-10 б'юті-лайфхаків — прикольно натурально

Топ-10 б'юті-лайфхаків — прикольно натурально

Топ-10 б'юті-лайфхаків — прикольно натурально

   Здрастуй, літо! Всі б'юті-лайфхаки, про які влітку забувати не можна, зібрані тут. Читаємо, запам'ятовуємо, радіємо сонцю й вітерцю 

 #1 Лід алое-віра

   Алое-віра і його нескінченна користь для шкіри — тема першого лайфхаку. Концентратом можна посилити звичайний косметичний лід, для цього вам знадобиться чиста вода і концентрат 9:1. Все дуже просто: залити в формочки і закинути в морозилку. Такий лід тонізує і знімає почервоніння після пляжних надмірностей.

 #2 Волошковий спрей від жовтизни волосся

   Трішки підфарбовуючий СО2-екстракт волошки допоможе в створенні спрею від жовтизни волосся. Наносити спрей потрібно після миття, засіб також освіжає коріння волосся, особливо якщо формулу посилити ультранизкомолекулярним гіалуронатом натрію і ментолом.

 #3 Молочна кислота для блиску волосся

   Літо, море, сонце — прекрасна пора, але як не нашкодити волоссю в умовах відпустки? Практикуйте ополіскування волосся після миття підкисленою водою: крихітна пляшечка молочної кислоти в косметичці виручить вас. На 1 л води потрібно 10 крапель нашої традиційної молочки 80%-вої. Купити молочну кислоту можна в інтернет-магазині «Зульфія», ваше замовлення вже упаковане 

 #4 Нехай пісок до мене не липне!

   Лежати на пляжі і збирати на тіло увесь пісок — задоволення сумнівне. Беріть з собою на пляж крихітну баночку з тальком. Так-так, звичайний тальк, нанесений на шкіру, перешкоджає налипанню на шкіру частинок піску і водоростей.  Баночка з сіфтером — наш давній пляжний друг, а купити тару для косметики давно не проблема.

 #5 Репелент

   Мошкара і комарі — неминучий супутник літа, отже, дамо наводку, як відлякувати гнус. Зульфія давно вирахувала процентне співвідношення ефірних олій для репелента «Стоп-укус». У продажу є великий флакон (сімейний, так би мовити!), але ви можете відлити 10-15 мл в крихітний флакон — так зручніше.

 #6 Бронзант для тіла своїми руками

   Дивне сяйво засмаглої шкіри можна посилити, якщо нанести лосьйон із золотистою мікою. Зробити таке можна за хвилину. В окрему баночку відлийте 20 мл свого лосьйону-крему-гелю для тіла і додайте туди по 1 мірній ложечці (0,25 г) міки «Персик» і «Золото», а також 0,5 г міки шовкової ультратонкої. Ретельно вимішавши склад, випробуйте інтенсивність відтінку на шкірі і подкоригуйте, якщо треба. Маленька хитрість: такий засіб розкішно лягає на шкіру, якщо використовувати макіяжну кисть (кабукі або пласку). 

 #7 Олійка для сухих кінчиків волосся

   Давно відомо, що олива, авокадо і кокос — унікальні олії, які можуть проникати в волосяний стрижень. Ця властивість вкрай цінна саме влітку, коли волосся пересихає, а кінчики стають жорсткими. Змішайте в рівних частинах три олійки та залийте в спрей: наносьте після миття на вологі кінчики і забудьте про посіченість! 

 #8 Очищуюча олійка для тіла

   Гідрофільна олійка для тіла — давній та перевірений засіб для підтримки сухої шкіри тіла в чудовому стані. Ніжне очищення олією не «здирає» зі шкіри її захисну водно-жирову плівку, а ефірні олії дезодорують. Рецепт простий, фоткайте:

- олія аргани — 56 мл,

- полісорбат-80 — 20 мл,

- полісорбат-20 — 20 мл,

- ефірна олія лаванди — 2 мл,

- ефірна олія м'яти — 1 мл,

- ефірна олія лимону — 1 мл.

   Все змішати в зручному флаконі та користуватися в будь-який час доби, можна під конжаковий спонж або кессе — на другому тижні такого миття суха шкіра порадує вас еластичністю і гладкістю.

 

 #9 Дрібне лущення шкіри обличчя

   Влітку шкіра може реагувати на надлишок сонця дрібним лущенням, це означає, що мав місце слабенький опік. Таке несвоєчасне «лущення» не дає мінеральній пудрі або тональному гелю лягти ідеально,  тому для позбавлення радимо розпарену шкіру помасажувати конжаковою губкою. Масаж натуральними волокнами зробить шкіру ідеально гладкою одразу ж. До речі, від чорних крапок теж допомагає, але тут потрібно регулярне застосування 

 #10 Універсальний засіб для обличчя і тіла

   Суха олійка — мастхев літа. Арган або олива підійдуть ідеально, ці масла на ціклометиконовій базі роблять шкіру зволоженою і спокійною. Головне — наносити на вологу шкіру після душу.

   Вдалого вам літа!

Наступного разу поговоримо про безсоння і як його прогнати ефірними оліями.

Ваша Зульфія 

 Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close