close
Меню

Олійка для волосся: як повернути йому блиск після жорсткого знебарвлення

Олійка для волосся: як повернути йому блиск після жорсткого знебарвлення

 

   Не всяка олійка є корисною для волосся і шкіри голови, але ми точно знаємо рецепт відновлюючого складу. Волосся пофарбоване, знебарвлене, блондоване — сьогоднішня тема, і інтернет-магазин «Зульфія» розповідає про повернення шевелюрі колишнього блиску й жвавості.

   Масляне обгортання для волосся — чудовий спосіб відновити гладкість волосяного стрижня і пом'якшити шкіру голови. Щодня таку процедуру робити не потрібно (це зайве), але раз на тиждень можна, особливо після процедури знебарвлення.

   Блондинки знають, що вигнання пігменту з нефарбованого волосся — це завжди стрес, навіть якщо фарба без аміаку. Як дбайливо не фарбуй волосся, воно все одно стає пористим і сухим, кутикула «взлохмачується» і вбирає в себе воду (жорстку, як правило, інша з крана у нас не тече).  Загалом, сумні деталі вам відомі, пора зосередитися на вирішенні проблеми.

 Олійка для волосся — трюк ось у чому

   Сучасна олієдавільна індустрія вражає широким асортиментом олій, які добувають з чого завгодно: рослин, насіння, горіхів, кісточок. Однак при всьому різноманітті олій, не кожна здатна оперативно відновити волосяний стрижень, таке під силу лише трьом олійкам: оливковій, кокосовій, авокадній (ОКА).

   Три оліï в комплексі «ОКА» мають вкрай малий розмір молекул, який дозволяє їм проникати в стрижень волосини і живити його зсередини, профілактуючи пористість кутикули і зайве набухання при митті. Блондинкам, як нікому, відомий побічний ефект фарбування, коли волосся здається чужим і млявим, тягнеться за гребінцем і загрожує ось-ось порватися. Згодом еластичність відновлюється, але за участю олійки процес йде куди жвавіше.

   Оливкова олія для волосся навіть поодинці може поліпшити стан справ, втім, як і кокос, авокадо. Але в комплексі ця трійка просто чудеса творить.

 

 Як використовувати олійку для волосся: блондинкам на замітку

   Знебарвлення волосся перестало бути шкідливою процедурою для шевелюри, оскільки є масляне обгортання. Знадобиться всього три олії (олива, кокос, авокадо) в рівних частинах. Зручно зробити 50 мл пляшечку такої суміші — на 4-8 тижнів застосування повинно вистачити. Десяток крапель ефірної олії апельсину або лимону посилить блиск блондованого волосся.

   Масляне обгортання робиться перед миттям волосся. На сухе волосся наноситься злегка підігріта олійка, рівномірно розподіляється, після чого голову укутують поліетиленом і тюрбаном. Олійна маска для волосся повинна діяти півгодини-годину, цього часу волоссю достатньо.

   Далі волосся миють шампунем двічі, як зазвичай. Сушити бажано без фену, а для полегшення укладання і зняття пухнастості використовуємо спрей на гіалуронаті натрію ультранизькомолекулярному, хітозані рідкому і цетрімоніум хлориді.

   Щотижнева масляна терапія суттєво поліпшує здоров'я фарбованого волосся і полегшує догляд за ними. Зрозуміло, кондиціонер для полегшення розчісування ніхто не відміняв: чим менше плутається волосся, тим цілішим воно буде. 

 

   Будемо раді вашим коментарям і секретам догляду за пофарбованим або перепаленим фарбою волоссям,

ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close