close
Меню

Косметичні процедури для обличчя восени

Косметичні процедури для обличчя восени

Косметичні процедури для обличчя восени

   Косметичний догляд за шкірою вдома і професійний підхід різняться, тому стежка в салони краси ніколи не заросте. Які процедури будуть корисні шкірі восени, розповімо в сьогоднішньому блозі Зульфії.

   Косметичні процедури для омолодження і освіження шкіри часто бувають травматичними, хімічний пілінг, наприклад. Хоча наука йде вперед і на ринку краси особливим попитом користується лазерне омолодження, яке не вимагає відновлювального періоду. Але й ціна відповідна, близько $50 за сеанс, яких зробити треба 10-12. Тому зупинимося на більш демократичних і добре зарекомендувавших себе процедурах для шкіри.

 Біоревіталізація

   Складний і красивий термін «біоревіталізація» означає відродження шкіри за допомогою біологічно активних речовин. Наприклад, гіалуронової кислоти, вона ніколи не вийде з арсеналу борців за натуральну красу. Біоревіталізація гіалуроновою кислотою, гліколевий пілінг — ці процедури відмінно вплинуть на шкіру, допоможуть не тільки зволожити її, але і якісно очистити, захистити і поживити.

 Газорідинний пілінг

   Пілінг сам по собі — ідея здорова, особливо по осені, коли шалено тягне зробити щось зі шкірою. Чи то розгладити, чи дозволожити... Домашній пілінг за допомогою готових розчинів з асортименту інтернет-магазину «Зульфія» допоможе відбілити, омолодити і оздоровити шкіру, але спробуйте й інший вид пілінгу.

   Газорідинний пілінг можна зробити в будь-якому поважаючому себе салоні, ця процедура в останній рік набрала цілу армію послідовників, а як інакше — він миттєво освіжає шкіру і волосся, не має протипоказань і значно полегшує догляд за всім тілом.

   Безконтактний газорідинний пілінг — прикольний метод механічного і температурного впливу на шкірні покриви. При такому підході з шкіри зі швидкістю 200-300 /сек буквально зносить віджилі клітини, але це ще не все. Завдяки струменеві газу та рідини (фізіологічний розчин або спецформула для вирішення конкретної проблеми) відбувається збагачення глибоких шарів шкіри киснем. Після першої ж процедури шкіра виглядає на п'ять років молодше: масаж, ексфоліація і глибоке зволоження роблять свою справу.

 Мезотерапія

   Мезотерапія вже з десяток років значиться в списку найпопулярніших косметологічних процедур, а це важливо. Значить, методика правильна і дієва — це рідкість на ринку. В процесі мезотерапії під шкіру вводять біоактив для вирішення певної проблеми, прокол майже не відчувається, тому що голочки найтонші. Швидше, схоже на массажик.

   Мезотерапія, проведена курсом, позбавляє багато від чого: сезонної сухості, зайвої сальності, гіперпігментації, поплившого овалу обличчя. Вітаміни, пептиди, антиоксиданти оперативно усувають недосконалості шкіри, навіть целюліт допомагають здолати.

   Одразу ж постає питання: «А що ж краще: біоревіталізація або мезотерапія?», на який зі стовідсотковою точністю відповість ваш особистий дерматолог-косметолог. Догляд за шкірою — справа відповідальна, так що дозвольте комусь професійно за вами подоглядати 

   А яка улюблена процедура у вас? Пишіть, будемо раді забезпечити вас потрібним активом для посилення ефекту.

Ваша Зульфія

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close