close
Меню

Очищуючий гель для обличчя

Очищуючий гель для обличчя

   Друзі! Свята вже позаду, а наші проблеми, з якими ми стикаємося щодня, на жаль залишаються з нами. І, можливо, прищики та закупорені пори це не проблема, а проблемка, але вона затьмарює настрій і псує нерви. Якщо для вас це актуальна тема і вам важливо знати, хто користуєтеся натуральною косметикою, в якій хочете бути впевненим, то рецепт "Очищувального гелю для обличчя" для вас. Цей гель відмінно піниться і ніжно очищає шкіру, не пересушує її. У його склад входить чудовий зволожувач фукогель і гіалуронові кислоти. Зробити його просто і швидко.

Кожен хоче виглядати ідеально, пробуючи все, що пропонує нам телебачення і журнали. І як часто буває, перепробувавши все і не досягнувши бажаного ефекту, просто опускаємо руки.

   Тільки без паніки! Сьогодні я вам розповім як швидко і без зайвих витрат зробити комплекс по догляду за жирною і проблемною шкірою обличчя. І почнемо ми наш комплекс звичайно ж з очищення. На сьогодні існує багато умивалок різного виду. Я пропоную зробити гель, який буде чудово пінитися, відмінно очищати шкіру, і що не менш важливо, не пересушувати її. Так-так, якщо ви думаєте, що коли шкіра жирна — їй вологи не треба, то ви глибоко помиляєтеся. Тому я буду використовувати один зі своїх улюблених зволожувачів — фукогель. Цей корисний полісахарид не дасть випаруватися вологи з вашої шкіри. Крім того, йому прийдуть на допомогу всім відомі гіалуронові кислоти. Для кращого ефекту зволоження я використовую в комплексі низько- і високомолекулярну кислоту.

   В якості очищувальної бази, ми використовуємо дуже м'яку за дією основу Body Wash Base, а також ПАР протеол вівсяний, який славиться своїм делікатним очищенням навіть для самої примхливої шкіри. А завершальним штрихом в нашому складі ми візьмемо чудові протизапальні екстракти шавлії та буркуну, які швидко і надійно приберуть почервоніння і жирний блиск.

Рецепт простий у приготуванні:

- Мийна основа Body Wash Base - 79,0

- Фукогель - 5,0

- Гіалуронова кислота нізкомол. 1% р-н - 3,0

- Гіалуронова кислота високомол. 1% р-н - 3,0

- Водорозчинна олія виноградної кісточки - 3,0

- СО2-екстракт шавлії - 0,5

- СО2-екстракт буркуну - 1,0

- ПАР протеол вівсяний - 5,0

- Феноксиетанол - 0,5

- Ефірна олія лаванди й чайного дерева по 5-7 крап. на 100 г готового гелю.

   Приготування: Відміряємо нашу мийну базу і по черзі додаємо в неї всі активи, не забуваючи про консервант. Мені особисто дуже подобається поєднання лаванди й чайного дерева. Виходить делікатний ненав'язливий аромат. Крім того, ці олії мають бактерицидні та заспокійливі властивості. Ви можете підбирати ті олії, які підходять саме вам. Для жирної та проблемної шкіри я також раджу ефірні олії бей і аніс.

Якщо ви є щасливим володарем нормального типу шкіри, цей гель підійде і для вас.

У наступних випусках я продовжу вас знайомити із засобами по догляду за жирною шкірою на прикладі тоніка і легкого матуючого крем-гелю.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close