close
Меню

Хто хоче красиву шевелюру? Я хочу!

Хто хоче красиву шевелюру? Я хочу!

Ось і настали осінні холоди, а разом з ними те, чого мало хто з нас уникнув: нежить, хандра і, звичайно ж, сезонне випадіння волосся ... Ось про останнє я сьогодні хочу поговорити. Що робити, якщо частина чудової шевелюри залишається на гребінці? Коли навіть боїшся зайвий раз чіпати волосся? Не оминає ця тематика і чоловіків, особливо тих, хто за своєю природою схильні до облисіння.

Тому сьогодні я хочу з вами поділитися чудовим рецептом порятунку вашого волосся. А готувати ми будемо маску для волосся з цілим комплексом активів, олій і екстрактів. І першим я хочу познайомити вас з активом Procapil, який зарекомендував себе не тільки як профілактичний засіб, але й для лікування облисіння. Підібрала я також в маску 3 нерафінованих олії, які в комплексі зміцнюють, зволожують волосся і підсилюють їх ріст — олія макадамії, чаульмугри та аргана.

Але і це не вся сила трав, які нам допоможуть. Не варто також забувати про екстракти та ефірні олії. Екстракти хмелю, лепехи та лопуха містять цілий фітококтейль з активів, вітамінів і мікроелементів, а ефірні олії бей, бергамоту і лемонграсу не тільки допоможуть в ароматерапії, а й додатково зміцнюють цибулини волосся.

Отже, давайте докладніше:

ЖФ

- БТМС 4,0

- Дегікварт 4,0

- Олія чаульмугри нераф. 5,0

- Олія макадамії нераф. 3,0

- Олія Аргана нераф. 4,0

ВФ

- Гідролат розмарину 74,0

- Алантоїн 1,0

АФ

- Феноксиетанол 0,8

- Procapil 3,0

- СО2-екстракт аїру 0,2

- СО2-екстракт хмелю 0,5

- СО2-екстракт лопуха 0,5

Ефірна олія бей, бергамоту і лемонграсу по 4 кап. на 100 г маски


Приготування: в жароміцній ємності зважуємо емульгатори та олії, ставимо на водяну баню плавитися. В той самий час відміряємо гідролат і підігріваємо його. Розчиняємо в теплому гідролаті алантоїн. Потім змішуємо обидві фази до однорідності за допомогою міні міксера і залишаємо остигати до температури 40°C. Вводимо актив, консервант, екстракти та ефірні олії. Ще раз добре все перемішуємо і перекладаємо в зручну баночку.

Наносити таку маску варто на чисту шкіру голови, добре втираючи в корені волосся. Залишити закутаною голову мінімум на годину і змити теплою водою.

Застосовуйте маску раз на тиждень з метою профілактики, або 2-3 рази на тиждень при сильному випадінні волосся і результат не змусить себе чекати!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close