close
Меню

Засоби від пігментних плям ТОП 6 від ™Zulfiya

Засоби від пігментних плям ТОП 6 від ™Zulfiya

Пігментні плями — це темні ділянки на шкірі, що з’являються, коли відбувається накопичення меланіну. Її появу можуть спричинити різні фактори, такі як вплив сонця, гормональні зміни, старіння або запалення шкіри.

Пігментні плями з’являються переважно з віком, але бувають іноді й у юних дівчат — найчастіше у вигляді веснянок. Проступають вони в основному на обличчі, руках, плечах та області декольте. Особливо багато їх у тих, хто полюбляє засмагати. Хоч веснянки зараз у тренді, проте деякі пігментні плями своїм виглядом псують шкіру та викликають естетичний дискомфорт. Звичайно, йдеться насамперед про пігментні плями на обличчі, які виникають із різних причин.

Що ж спричиняє утворення пігментних плям? Тут є дві причини:

  • Перша — меланодермія, спричинена дисфункцією гормонів. Наприклад, вона може виникнути під час приймання таблеток або при гормональних порушеннях.
  • Друга — сонячні ушкодження, що викликають цю реакцію в шкірі. Іноді причини пігментних плям — це генетика, травмування шкіри, некоректне лікування акне. Негативний ефект можуть мати агресивні косметологічні процедури, нестача вітамінів, часті стреси та різні патології внутрішніх систем та органів.

Для того, щоб запобігти появі пігментних плям рекомендовано використовувати сонцезахисний крем, дотримуватися збалансованого харчування та уникати тривалого перебування на сонці. Якщо вони вже виникли і ви хочете їх позбутися, косметичні відбілювальні засоби та пілінги — дієві методи для самостійного вирішення проблеми.

Сонцезахисні засоби — надійні помічники для уникнення пігментації, тому доглядаємо за шкірою змолоду. Відбілити шкіру вдома спеціальними доглядовими засобами (крем, маска, сироватка) можна, проте потрібно запастися терпінням, перші результати стануть помітні за 1–3 місяці. Схема догляду за шкірою класична: очищення, тонік, сироватка, крем і маска. Тож ті, кому ця тема досить актуальна, — ловіть від нас підбірку засобів від ™ZULFIYA по догляду за шкірою з пігментацією:

Високоактивна сонцезахисна вуаль для обличчя oil free (SPF 35) — блокує 98 % сонячних променів UVA/UVB, забезпечуючи шкірі зволоженість і комфорт. Формула легко лягає на шкіру, живить і розгладжує, підходить для всіх типів шкіри.

Мінеральний сонцезахисний BB-крем для обличчя (SPF 30) — BB-крем з SPF 30 і зволожувальною дією забезпечить шкірі надійний захист від сонця. Крем адаптується до тону шкіри та вирівнює тон обличчя.

Відбілюючий нічний крем для обличчя Perfect porcelain — крем має дієву формулу, що містить інноваційні активні компоненти (арбутин, койеву кислоту, вітамін С STAY 50, актив Belides™ NP), які ефективно та безпечно освітлюють шкіру і водночас приємно доглядають. Він забезпечує вирівнювання тону шкіри, висвітлення веснянок, застійних та пігментних плям, постакне, покращує колір обличчя.

Крем-пілінг нічний з фруктовими кислотами Равликовий — вирівнює рельєф і тон шкіри, освітлює пігментні плями. Саме завдяки фруктовим кислотам, формула крем-пілінгу забезпечує поступове м’яке видалення верхнього шару шкіри, утворюючи нові клітини, та прискорює вироблення власного колагену й еластину.

Нічна сироватка з вітаміном C — профілактує утворення комедонів, зменшує запальні процеси. Шкіра очищається, світлішає, позбавляється від плям постакне і швидше загоює мікропошкодження.

Відбілююча та очищуюча маска з цинком Pure white skin — маска з оксидом цинку відбілює пігментні плями, підсушує прищики, очищує та стягує пори, вирівнює тон та рельєф шкіри, прибирає почервоніння та сліди від висипань. Регулює виділення шкірного жиру, матує. Сприяє правильному синтезу білків у тканинах.

Нехай ваше личко сяє чистотою і свіжістю!

Ваша Зульфія

Статті за темою:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close