close
Меню

Як відбілити коліна, лікті в домашніх умовах

Як відбілити коліна, лікті в домашніх умовах

Як відбілити коліна, лікті в домашніх умовах

   Відбілити коліна, на яких шкіра потемніла, досить просто. Допоможуть фруктові кислоти, яких в асортименті «Зульфії» повно. Крім АГК, є й інші відбілюючі засоби, але вони діють не так оперативно і не так передбачувано, як натуральні кислоти.

   Потемніла шкіра на ліктях, колінах і місцях згинів на кшталт пахв і паху має своє пояснення. По-перше, це шкіра суха, вона абсолютно точно страждає від нестачі вологи і механічного впливу ззовні. Потемніння — це не що інше як огрубіння шкіри і нашарування безлічі віджилих клітин. Цей баласт і винен в потемнінні. До речі, потемніння турбує власників шкіри з теплим підтоном, брюнетів, смаглявих людей — тих, чий фототип за Фітцпатріком позначений як III-V.

   Блондини й руді можуть сміливо займатися своїми справами, поки ми тут розписуємо схему відбілювання ліктів, пахв та колін.

 Чим відбілити коліна?

   Чим їх тільки не відбілюють, почитаєш, що пишуть в мережі — диву даєшся.  Сарафанне радіо транслює рецепти із зубною пастою, полуницею, содою, сіллю, йодом і інші чудеса. Але найімовірніше, всі ці речовини не дадуть стійкого ефекту, оскільки вони не усувають причину — сухість шкіри.

   Єдиний грамотний засіб для відбілювання потемнілих ділянок шкіри — пілінг, тобто делікатна регулярна ексфоліація за допомогою альфа-гідроксикислот, яскравим представником яких є молочна кислота.

   Для початку рекомендуємо підготувати шкіру до більш-менш постійного пілінгу потемнілих місць, для цього знадобиться предпілінг-емульсія. І біотонік-нейтралізатор після пілінгу — це мастхев. Досить часто навіть після тижня предпілінга шкіра вирівнює свій тон — зволоження шкіри велика річ!

 

 Кращі засоби для відбілювання потемнілих ділянок шкіри

   Кращі відбілюючі результати показала трійка засобів з розділу «Пілінг».

#1 Пілінг ферментний, 1 млн од.

   Обробка ліктів, колін затребує 20%-вого розчину, для ніжної шкіри пахв і паху достатньо 10%-вої концентрації.

   Як застосовувати: через день, тримати 5-10 хвилин, змивати теплою водою, зволожувати гелем або кремом на гіалуронаті натрію і депігментуючому пептиді.

#2 Пілінг лактобіоновий, 50%

   Обробка ліктів, колін затребує 50%-вого розчину, для ніжної шкіри пахв і паху достатньо 15%-вої концентрації.

   Як застосовувати: через два дні, тримати 1-10 хвилин, змивати біотоніком і теплою водою, зволожувати гіалуроновими засобами.

#3 Комплекс «Для мікродермабразії і АГК-пілінгу»

   Обробка ліктів, колін затребує 15%-вого розчину, для ніжної шкіри пахв і паху достатньо 5%-вої концентрації цього комплексу.

   Як застосовувати: через день-два, тримати 2-7 хвилин, змивати біотоніком і теплою водою, зволожувати потужно зволожуючим гелем або кремом з молочною кислотою.

 Профілактика потемніння колін, ліктів, фаланг пальців

   Потемніння шкіри можна уникнути, якщо не лінуватися. В період активного сонця наносити надійний санскрін, протягом усього року — використовувати косметику з АГК, час від часу проводити делікатний пілінг.

   Багатьом допомагає один простий засіб — використання кесе, яка сама по собі відмінно ексфоліює шкіру тіла. Зрозуміло, мова йде про колінки та лікті, а не про більш тендітні ділянки шкіри  В паху і під пахвами застосовуємо легкі гелі на молочній кислоті. Саме вона є найвідомішою з лінійки АГК, хоча освітлювати шкіру вміють і інші кислоти: яблучна, мигдальна, лимонна, бурштинова, елагова.

 

   Бажаємо вам рівного тону шкіри по всьому тілу.

   Влітку не забуваємо про УФ-фільтри, а весь рік активно використовуємо зволоження — його багато не буває!

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close