Молочна кислота 80%
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Молочна кислота 80%

Зволожуючий гель

з АГК нормалізує процес оновлення клітин шкіри. Вирівнювання кольору обличчя, явна зволоженість і еластичність шкірного покриву.

  • 25 г

20,00 ₴ Без податку

20,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кислота молочна 80%

INCI: Milk Acid 80%

Дія: відлущувальна, зволожуюча, протизапальна та антиоксидантна
Розчинність: відмінна у воді або спирті.
Застосування: виключно для зовнішнього застосування

Розгладжуючі маски

Відноситься до знаменитих альфагідрокислот (АГК). Застосовується в засобах для боротьби з фотостарінням, себореєю, акне. Застосовується в професійних косметичних лініях в концентрації 20-30%. Знамениті молочні пілінги робляться взимку, коли немає активного сонця.

Однак в щоденному догляді за шкірою молочна кислота в слабенькій концентрації вітається. Вона ніжно відлущить віджилі клітини, запобігши появу неестетичних сальних пробок. Щотижнева пілінг- маска з молочною кислотою допоможе підтримувати шкіру зволоженою і рівною. Тільки будьте обережніше з сонцем у ці дні.

А чи знаєте ви, що молочна кислота у складі шампуню і бальзаму м'яко дипигментує волосся, роблячи тон виразно світліше? Блонд-ефект настільки природний і рівний, що здається - волосся просто вигоріли на сонці! На сам же волосяний стрижень молочна кислота діє позитивно: розгладжує поверхню волосся, надаючи шовковистість і м'якість. Шкіра голови при цьому очищається від сальних пробок, що означає звільнення від лупи зайвого саловиділення.

Для досягнення найкращого результату застосовувати кислоту необхідно разом з зволожуючими засобами або компонентами.

 Властивості:

- відлущувальна, легка в'яжуча,
- зволожуюча,
- глибоко проникаюча в шкіру,
- очищаюча від плям і прищів,
- нормалізуюча процес епітелізації,
- зміцнювальна і відбілююча нігті,
- стимулююча синтез колагену,
- проти лупи.

 Косметичне застосування:

0,5-5%, в пілінгах до 20%
- пілінги і відлущування шкіри - 5-20%
- антицелюлітні засоби, состави для нігтів - 5%,
- креми для ніг - 2,5-4%,
- пом'якшення шампунів - 0,5-2%,
- гелі матуючі - 1-2%,
- маски зволожуючі - 2-3%,
- сироватки для шкіри, відбілювання нігтів - 4-5%.

Попередження: не застосовувати на ушкоджених ділянках шкіри

Запобіжні заходи: несумісна з засобами, що містять каолін

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Джерело: Ю. Дрибноход «Косметика. Косметологія. Словник-довідник »  

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03301
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (33)