ᐈ Ефірна олія чайного дерева - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія чайного дерева

Освіжає протягом дня: тримає пори витягнутими. Чудово для боротьби з вуграми. Потужно зміцнює волосся, надає бактерицидну дію на лупу і грибок.

  • 10 г

91,00 ₴ Без податку

91,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія чайного дерева

INCI: Tea Tree (Melaleuca alternifolia) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світло-жовта олія з різким камфорним ароматом

Активні речовини: цинеол-1,8 (15%), терпинеол, вірідіфлорен, L- і β-терпинеол, аллігексаноат

Метод отримання: дистиляція водно-парова листя чагарника

Властивості: протизапальна, бактерицидна, аунгіцидна, регенеруюча, омолоджуюча, тонізуюча, що знімає стрес і тривогу

Від прищів

Одне з п'ятірки основних олій ароматерапії. Чайне дерево - аптечка в мініатюрі. Якщо в будинку є флакон з цією олією, турбуватися нема чого. «Чайник» і ранку продезинфікує, і зморшку прибере. А ще ефірна олія чудово доглядає за волоссям: одна-дві краплі на разову дозу шампуню призведе жирну шкіру голови в норму, а волоссю додасть блиску!

Ось чому чайне дерево так популярне у трихолога - це профілактика лупи (маски або спрей), догляд за фарбованим волоссям (масаж перед миттям), а також надання блиску (зволожуючий крем для волосся).

Вугрувата шкіра відмінно відреагує на догляд з краплею чайного дерева. Бактерицидна властивість цієї олії сильніше спирту уп'ятеро. Тому крихітна доза ефірної олії в щоденному догляді допоможуть скоренько прогнати запалення з шкіри. Убтан вранці, угорська вода протягом дня, маска під вечір позбавлять вас від розтягнутих пір і жирного блиску. У чистому вигляді олія рідко застосовується, вже дуже вона потужна. Для припікання вульгарних прищиків використовуйте саліциловий спирт 2% -вий або ж розведіть ефірку в мигдалевій олії 1: 5.

При гіпергідрозі змішуйте чайне дерево з шавлією і розмарином - спрей або деотальк стануть ще краще.

Тонізація шкіри і боротьба з першими зморшками немислимі без чайного дерева - тріо з пальмарозою і вербеною лимонною розгладить шкіру. У чайного дерева дивовижний потенціал, воно має властивість стимулювати імунну систему, посилюючи захисні сили організму. Швидко загоює пошкодження шкіри (плюс герань) і розсмоктує гематоми (додайте лаванди).

При освіження повітря чайне дерево не просто створює тонкий трав'яний аромат, а ще й дезинфікує житло. У періоди весняно-осіннього ГРВІ це дуже вигідно: захищаємося від вірусів і бактеріїв. При укусах комах олія усуває свербіння і набряк.

Масляна суміш (чайне дерево-апельсин-меліса) стане універсальною для тих, чия робота пов'язана з постійним стресом. Зарядіть сумішшю роликовий флакон і при необхідності наносите на зап'ястя. Вдих-видих, і пам'ятайте девіз чайного дерева - краще, звичайно, попереду!

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-5 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 5-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3-4 краплі
- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-4 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 5 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування; НЕ перевищувати дозування; при нанесенні на шкіру в чистому вигляді виникає легке печіння і гіперемія шкіри протягом 2-3 хвилин.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03459
Новий
11 од.
Тип волосся
Лупа
Тип шкіри
Проблемна
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right