Емульгатор Imwitor 372 P (гліцерил стеарат цитрат)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Емульгатор Imwitor 372 P (гліцерил стеарат цитрат)

Ідеальна консистенція емульсій, легкість розподілення, стійкість кремоподібних засобів з емульгатором гліцерил стеарат цитратом.

  • 25 г

58,00 ₴

58,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Емульгатор Imwitor 372 P (гліцерил стеарат цитрат)

INCI: Glyceryl Stearate Citrate

Зовнішній вигляд: біло-кремові пластівці

ГЛБ: 10-12

Дозування в косметиці: 1-3%

Йонність: аніонний

Походження: натуральне

Сертифікація: Ecocert, COSMOS, GHS

Емульгатор з природної сировини відмінно сходиться з масою інших аніонних або не іонних соемульгаторів. Утворює прямі емульсії, шовковисті й стійкі. Завдяки високому ГЛБ, гліцерил стеарат цитрат (ГСЦ) легко утримує 10-30% олій в формулі емульсії при введенні 2-4%.

Сімейство гліцерил стеаратів (ГС) дуже велике: в косметиці ГС цитрат затребуваний як надійний консистентор. Він надає емульсіям товарного вигляду (глянець, класна сенсорика, легкість розподілу по шкірі) і кондиціонуючі властивості. Остання вкрай важлива при створенні ВВ- та СС-кремів, кушонів, тінтів, рідких хайлайтерів і рум'ян.

У догляді за волоссям ГСЦ (він же Imwitor 372 P за версією німецьких виробників) корисний як речовина, загущуюча піностворюючі формули (шампуні) і кремоподібні продукти (кондиціонери, бальзами, маски). Чим щільніший такий продукт, тим менше його витрата та більша користь.

Очищуючі засоби на зразок пінок, кремів для гоління і демакіяжних лосьйонів не обходяться без надійного емульгатора. Як правило, для таких змивних формул ГСЦ просто ідеальний в дозуванні 2-3%.

Властивості гліцерил стеарат цитрату в косметиці: 

  • створення прямих емульсій;
  • стабільна консистенція;
  • бездоганна сенсорика, надання кремам шовковистості;
  • легкий розподіл по шкірі;
  • органічний компонент.

Косметичне застосування емульгатора Imwitor 372 Р:

  • співемульгатор — 0,5-2%;
  • емульгатор — 2-4%.

В якості соемульгатору ідеальним буде НатурМульс, Емульфарма-1000 Нью, гліцерин моностеарат, Планта-М, Емульактив-Ізо, Монтанов-202.

Технологія введення емульгатора Imwitor 372 Р

Розплавити емульгатор в олійній фазі при 55-60°C, при помірному перемішуванні до однорідності. Підготувати паралельно водну фазу (активи, гідроколлоїди). Міксером змішати нагріті фази емульсії протягом 2-3 хвилин. Остуджувати, помішуючи, до 35°C, після ввести активи, що залишилися. Остаточно гомогенізувати емульсію, законсервувати.

Зберігання: в сухому місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06634
Новий
6 од.
Вага
25 г
chat Коментарі (2)