Вітамін F forte
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Вітамін F forte

Вітамін F форте призначений для сухої себорейної шкіри з порушеним ліпідним бар'єром, а також для сухої шкіри голови з ламким і тьмяним волоссям.

  • 10 г

139,00 ₴ Без податку

139,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Вітамін F forte

INCI: Linoleic Acid, Linolenic Acid

Розчинність: відмінно в олії, слабко в спирті і гліцерині, не розчиняється у воді

Зовнішній вигляд: жовтувата олійна рідина

Вітамін стабілізований виробником концентратом токоферолу

Для тьмяного волосся

Вітамін F форте містить природні поліненасичені незамінні вільні жирні кислоти, отримані з сафлорової олії, з особливо високим вмістом лінолевої кислоти. Сафлорова олія піддається розщепленню складного ефіру під високим тиском з подальшою фракціонованою вакуумною дистиляцією.

Призначений для нанесення на суху себорейну шкіру з порушеним ліпідним бар'єром, а також на суху шкіру голови з ламким і тьмяним волоссям. Також чудово підходить для жирної шкіри, препаратів для догляду за волоссям і спиртових спреїв. Він не викликає подразнень і допомагає відновити ліпідний бар'єр рогового шару. Ефективно бореться з сухою та полущеною шкірою. Активно підтримує шкіру у відновленні, зберігаючи її природну здорову структуру та функціональність.

Діє як регенеруючий засіб. Вітамін F форте також чудово підходить для догляду за волоссям, він «оживляє» волосся, поліпшуючи його зовнішній вигляд і полегшуючи розчісування. Також захищає волосся, яке часто піддається впливу високих температур, від ламкості, роблячи його міцнішим.

Є ефективним засобом у боротьбі з акне та постакне. Лікує запальні процеси та зволожує шкіру. Окрім того, широко застосовується в засобах для зміцнення нігтів або поліпшення росту вій та брів.

Дотримуватись рН готового засобу в межах 3.0 – 10.0.

 Властивості:

  • Захист і лікування подразнень,
  • Поліпшення бар’єрних функцій,
  • Регенераційна,
  • Зволожуюча,
  • Кондиціонуюча.

 Косметичне застосування:

0.5 – 3.0% (лише для зовнішнього застосування)

  • Очищуючі засоби,
  • Сироватки, емульсії, тоніки, 
  • Олійка для нігтів, вій, брів,
  • Креми для рук, лиця,
  • Засоби для лікування акне,
  • Засоби для догляду за волоссям.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07330
20 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)