Силіконова пудра DC9701
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Силіконова пудра DC9701

 Мінеральна косметика

приховає нерівності і огріхи на шкірі. Чудова властивість мікросфер допоможе крему згладити зморшки, а пудру зробить чарівною і легкою.

  • 5 г

63,00 ₴

63,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Силіконова пудра DC9701

INCI: Dimethicone/Vinyl Dimethicone crosspolymer (and) Silica; Dow Corning® 9701 Cosmetic Powder
Зовнішній вигляд: біла легка пудра, шовковиста і ковзна на дотик
Розмір часток: 1-10 мкм

Оптичний модифікатор

Форма частинок - кругла, ось чому ця пудра оптично краде огріхи нашої шкіри. Пори як за помахом чарівної палички стають не такими величезними, а зморшки - не такими помітними. Косметика з невеликим введенням силіконової чудо-пудри робить шкіру рівніше і гладше, надає їй здорове сяйво і доглянутий вигляд. Помадам надає розкішне ковзання і особливу приємність в нанесенні (вводите в розплавлену суміш олій і воску). Рівномірний розподіл макіяжу - теж заслуга кремнієвих кульок, саме вони змушують косметичний склад лягати на шкіру найтоншим шаром. Цей шар не провалюється з часом в природні нерівності шкіри (пори або зморшки), за що пудру в народі стали звати «затирка від зморшок».
Ефект фотошопу, саме так називають голлівудські візажисти цю пудру-еластомер. Її крихітні частинки величиною 1-10 нанометрів покриті кремнієм, що дозволяє пудрі дружити з будь-якими компонентами косметики: пігментами, УФ-фільтрами, кислотами.

Праймер водно-силіконовий поправить стан жирної шкіри: поглине надлишок себума, не дозволить Т-зоні блищати, збереже якість макіяжу на ранковому рівні. Ви ж пам'ятаєте чудо-ефект затирки для пор Тоні Молі? Наша пудра - один з ключових його компонентів.
Мінеральні пудри і вуалі дуже виграють після введення 5-10% силіконової пудри: дивовижний результат помітний відразу після нанесення. А через півгодини, після остаточної усадки мінералів на шкіру, ви здивуєтеся своїй помолоділої шкірі! І так день за днем.

Денний флюїд для дуже зрілої шкіри підвищить самооцінку: 5% силіконової пудри допоможуть скинути років п'ять-сім, «затерши» зрадницькі гусячі лапки біля очей або носогубні зморшки.
Сміливо комбінуйте цю пудру з водорозчинними силіконами:
амодиметикон або полікватерніум-7 допоможуть добитися бездоганної косметичної формули. Гелі зволожуючі на карбомер ГЕЦ і силіконової пудрі оцінять власники сухуватою шкіри, швидко втрачаючі вологу.
Бездоганні сенсорні характеристики косметики забезпечені, якщо не забудете про чарівну силіконову пудрк. З цією помічницею можна виправити самий плачевний стан справ, але воно вам не загрожує!

Властивості:
- Ковзаюче пудрове відчуття на шкірі,
- Поглинає надлишок себума,
- Оптичне маскування пор і дрібних зморшок,
- Покращує текстуру косметики,
- Приємно загущає емульсії,
- Виключає липкість кремів і гелів,
- Підвищує в'язкість емульсій типу «вода в силіконі»,
- Покращує зовнішній вигляд шкіри,
- Робить макіяж стійким і незмінним,
- Миттєвий видимий результат,
- Універсальність в косметичних засобах.
Косметичне застосування: 1-5% для олійної фази емульсій, 1-10% для сухих мінеральних складів.
- Емульсії «вода в силіконі» - 4%
- Гелі водні, після гоління - 3%,
- Маскуючі зморшки креми - 3-5%
- Тональні основи - 3-5%
- Праймери силіконові - 5%
- Косметика з УФ-фільтром - 4-5%
- Пудри мінеральні розсипчасті - 5-10%
- Пудри компактні - 5%
- Тіні для повік, рум'яна - 3-8%
- Помади - 4-5%
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03246
Новий
10 од.
chat Коментарі (22)