Третиноїн
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Третиноїн

Забезпечує омолодження,

проте вимагає уважності та відповідальності. Курс третиноїнового догляду триває мінімум півроку, але результат того вартий. Ви отримуєте нову шкіру обличчя без вад.

  • 2 г

184,00 ₴

184,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Третиноїн/ретиноєва кислота


INCI: Tretinoin, Retinoic acid
Синоніми і торгові назви: транс-ретиноєва кислота; Avita, Renova, Retin-А
Зовнішній вигляд: жовтий порошок
Розчинність: в ізопропиловому спирті та полісорбаті-80

Третиноїн — це ретиноєва кислота у фармацевтичній формі. Косметика з третиноїном часто називається ретиноєвою, а косметичні похідні — ретиноїдами. Головна заслуга третиноїна — стимуляція вироблення колагену і відлущувальна дія. У комплексі це гарантує очищення, омолодження і розгладження шкіри, тобто мінус прищі та зморшки, а також пігментні плями.

Наприкінці вісімдесятих вчені довели, що біоактивна форма вітаміну А (третиноїн) починає діяти набагато швидше за свої похідні, однак дія її більш подразнююча. Тому косметика на третиноїні спочатку обов'язково подразнює шкіру, зате й діє триваліше. Починаючи з концентрації в 0,01% (низької) поступово доводять до 0,1% (високої) — це максимально допустима межа для шкіри.

Покращувати шкіру третиноїном потрібно в нічний час, і тільки. Максимальну користь від третиноїна досягають при використанні легкого пілінгу АГК днем ​​і третиноїнового крему вночі. Посилення регенерації клітин в нічний час і очищення вранці віджилого шару клітин поступово (місяць за місяцем) приводить шкіру в стан досконалості. Третиноїн робить шкіру ідеальною, однак запасіться терпінням: приголомшливі результати видно вже через півроку, а через рік-два у вас буде щільна здорова і рівна шкіра без видимих ​​зморшок.

Лікування прищів третиноїном — класика дерматокосметології, як і омолодження. Третиноїн не просто підсушує запалення і стирає зморшки, він ущільнює дерму і оздоровлює шкіру. Правда, при першому знайомстві з третиноїновим кремом шкіра часто реагує почервонінням і лущенням, виводом назовні підшкірних запалень. Однак переживши цей період, ви зрозумієте всю користь третиноїну для своєї шкіри. Для тіла третиноїн буде також корисний, це єдиний порятунок від старих стрій: знадобиться крем з 0,05% через день (протягом півроку мінімум).

Важливим є момент потужного захисту шкіри від сонця. Денний крем з СЗФ50 повинен стати вашим другом на час всього періоду користування третиноїном. Щоб уникнути виникнення пігментних плям при курсі омолодження «нічний третиноин — денний АГК-догляд» захищайте шкіру від ультрафіолету і зволожуйте. Повірте, результат вартий витрачених зусиль!

 Властивості:

- подразнююча в початковому періоді (гіперемія і лущення),
- прибирає зморшки і уповільнює старіння,
- поліпшення мікрорельєфу і еластичності шкіри,
- лікування вульгарних вугрів і позбавлення від пор-кратерів,
- позбавлення від хлоазми і плям,
- лікування стрий.

 Косметичне застосування:

0,01-0,1%, не перевищувати дозування, використовувати СЗФ50; застосовувати через день
- креми омолоджуючі — 0,01-0,025%,
- креми від стрий — 0,025-0,05%,
- поліпшення стану пористої шкіри — 0,025%,
- підтримка еластичності шкіри тіла — 0,03-0,07%,
- відлущуючий крем — 0,05%,
- крем від гіперпігментації — 0,01-0,1%,
- розгладження зморшок — 0,1%,
- косметика для ущільнення шкіри і коллагенової стимуляції — 0,05-0,1%.

Оптимальний режим догляду з третиноїном:
а) низьке дозування (0,01-0,025%) 1-2 рази на тиждень для адаптації шкіри і відстеження її реакції;
б) поступовий перехід на середнє дозування (0,03-0,05%) протягом 2-3 місяців;
в) щоденне застосування високої дози (0,1%) або підтримуюча терапія в залежності від стану шкіри протягом року-двох.

Процедура нанесення нічного крему з третиноїном проста. Потрібно умити обличчя і дати шкірі повністю висохнути, 15-25 хвилин. Горошину крему розподіляють тонким шаром. Вранці шкіру очищають тоніком з 1% АГК і живлять олійною косметикою на сквалані або щільному олійному бальзамі (водні лосьйони і емульсії в початковому періоді не працюють).

Протипоказання: вагітність і грудне вигодовування, сталий купероз, непереносимість, рани і екзематозні ураження епідермісу
Запобіжні заходи: не наносити на область навколо очей; не використовувати в один день з третиноїном пілінг АГК; не наносити спиртові розчини; не засмагати; застосовувати через день.

Виробник: Китай

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04231
Новий
10 од.
chat Коментарі (123)