СО2-екстракт алое-віра

Новий товар

Надійний засіб

догляду за шкірою будь-якого типу. Миттєво знімає почервоніння і дискомфорт, зволожує і має бактерицидну дію. Популярний в дитячій косметиці.  

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт алое-віра

INCI: Aloe Vera (Aloe barbadensis) Leaves CO2 Extract
Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів
Походження: природна формула 100%, без домішок.
Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується

Активні речовини: амінокислоти, пектини, флавоноїди, дубильні речовини, мікроелементи (цинк, селен, кальцій, калій, залізо, мідь, марганець, магній, фосфор, хром), вітаміни А, С, Е і групи В; лігнін, ацеманнан

До складу алое-віра природа включила майже дві сотні корисних речовин, серед яких найважливішим дерматологи вважають полісахарид ацеманнан. Унікальний природний імуностимулятор проявляє свою дію в захисті клітинних мембран від агресії хвороботворних бактерій і вірусів. Полісахаридна плівка алое-віра розподіляється по поверхні шкіри, забезпечуючи зволоження, харчування і навіть легкий захист від ультрафіолетового випромінювання (фізичні фільтри лише посилять дію).

Крім унікальних полісахаридів, алое-віра містить вітамінний комплекс в самому зручному для шкіри вигляді: вітамін А, С, Е і група В. Ензими роблять шкіру ніжною і гладенькою, непомітно очищаючи шкіру від баласту. Джерело аміно-і жирних кислот має болезаспокійливу і протизапальну властивість: опіки, ранки, подряпини шкіри заживають за добу. Пом'якшувальний лігнін і антрахінон, а також натуральний мінеральний комплекс несуть шкірі здоров'я і свіжість.

Зволожуючий і омолоджуючий ефект косметики на алое дуже цінується косметологами: регулярний догляд на цю рослину робить шкіру і волосся зволоженими, свіжими і здоровими. Гель-алое - ваш надійний еліксир молодості і основа для масок - зробить догляд за собою легким і необтяжливим.
Алое пестить і зволожує шкіру, бореться з прищами і зайвою жирністю, загоює і дезодорує, а також уповільнює старіння.

Косметику на алое-віра застосовують навіть на дитячому епідермісі: емолент лігнін і зволожуючий ацеманнан миттєво зволожують і знімають роздратування. Ополіскування волосся водою з 0,05% екстракту алое поліпшить зовнішній вигляд волосся і зміцнить коріння.

Властивості:
- Глибоко зволожуючий,
- Легка ексфоліїруюча і розгладжуюча,
- Бактерицидна і загоююча,
- Матуюча і себорегулююча,
- Протинабрякова і знімає роздратування шкіри,
- Дезодоруюча,
- Вітамінізуюча.

Косметичне застосування: 0,01-0,2%
- Догляд за шкірою повік - 0,01-0,05%
- Креми антіейдж від зморшок - 0,1-0,2%
- Сироватки для сухої і атопічної шкіри - 0,2%
- Засоби антиакне - 0,05-0,15%
- Антиоксидантна добавка до готової косметики - 0,1%
- Маски для волосся, мазь-рятувальник - 0,15-0,2%
- Гель для підсушування запалень - 0,15%
- Спреї після гоління і епіляції - 0,04%
- Пінні засоби, бельди - 0,1-0,15%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-09-23

Ответ для Вики Коваленко

Срок годности текущей партии - до: 06/2021

Оцінка 
2019-09-22

Какой

срок годности?

Оцінка 
2016-10-03

Растворимость!

Хорошо растворяется в масле, а также при хорошем смешивании можно добавлять в гель.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-10-02

Растворимость

Это водорастворимый или маслорастворимый ингредиент?

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт алое-віра

СО2-екстракт алое-віра

Надійний засіб

догляду за шкірою будь-якого типу. Миттєво знімає почервоніння і дискомфорт, зволожує і має бактерицидну дію. Популярний в дитячій косметиці.