Глина зелена каолінова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина зелена каолінова

Мінімізація пор

і детокс шкіри. Маски і тоніки чудово очищають пори і матують шкіру. Обгортання і ванни посилять лімфодренаж, утончат силует.

  • 50 г

30,00 ₴

30,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Глина зелена каолінова

INCI: Caoline Green Clay, Cosmetic grade
Зовнішній вигляд: глина мікронізована, тонке очищення, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді, набухає і утворює пасту
Активні мікроелементи: кремнезем, оксиди заліза, алюмінію, калію, магнію, кальцій, срібло, марганець, фосфор, цинк, мідь, кобальт, молібден

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

Спірулінова маска

Зелена глина своїм забарвленням зобов'язана оксиду заліза, покладами мікроелементів і солей рідкісних металів, які надають їй потужний біостимулюючий ефект, абсорбуючі і протизапальні властивості. Каоліном користуватися просто і приємно, він легко комбінується з трав'яними пудрами, сухими екстрактами, іншими глинами, протипоказання одне: схильність до куперозу. Ванночки для стоп впораються з втомою і загоять тріщинки: знадобиться всього столова ложка на літр води.
Для жирної шкіри показані очищення і маски з водоростями: поглинають токсини, вбивають бактерії, що викликають акне і благотворно впливають на шкіру. Відбувається глибоке очищення пор, раз по раз. Робота сальних залоз оптимізується, пори стягуються, світлішають рубці і плями від запалень. Шкіра явно кращає: і зовнішній вигляд, і здоров'я.
Можна зробити мило з глиною, що дуже корисно шкірі. Ще додайте ефірні олії - диво-мило готове!
Млявій шкірі потрібно підбадьоритися, чому немало посприяє набір найцінніших мікроелементів зеленої глини. Магній, цинк і мідь посилять кровопостачання тканин, приведуть шкіру в тонус і знімуть набряклість.
Зріла шкіра потребує спецдогляду, і глинотерапія тут вельми до речі. Змішайте зелену глину з лактатом кальцію, підсильте склад сухим екстрактом або фітокомплексом. І насолоджуйтеся підтягнутим овалом обличчя і гладкою шкірою шиї і декольте, про які не забудемо під час процедур. Глина стимулює регенерацію клітин шкіри, надає шкірі пружність, відновлює обмін речовин.
Глиняні ванни регулюють не тільки водно-жировий обмін, а й настрій. На повну ванну води знадобиться 100-200 г глини. Цілющу ванну приймають 20-30 хвилин. Лежачи у ванні, нанесіть маску на обличчя або волосся, в теплій вологій атмосфері косметична дія глини посилюється. Маска на обличчі знаходиться 15-20 хвилин, після чого змивається. Ванна з глиною перетворює шкіру в оксамит, а волосся стає шовковистим - в зеленій глині ​​стільки кремнію!
Ванни мають виражену протинабрякову і антицелюлітну дію: відбувається виведення токсинів з міжтканинних просторів, посилення жирового обміну. Побічним ефектом є гарний рівний настрій - адже після ванн стрес і втома залишають нас в невідомому напрямку.
Властивості:
- Розгладжує і пом'якшує,
- Поліпшує мікроциркуляцію,
- Бактерицидна,
- Порозвужуюча і детоксикуюча,
- Протинабрякова і антицелюлітна,
- Зміцнює волосся.
Косметичне застосування: 1-100%
- Убтан, бельді - 5-40%,
- Тонік матуючій - 1-2%,
- Мило брускове - 5%,
- Ванни - 100-200 г на повну ванну,
- Маски та гомажі для тіла - 30-100%.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати металевий посуд, не нагрівати для процедур при сухій або куперозній шкірі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02435
Новий
8 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Жирна
Комбінована
Проблемна
chat Коментарі (4)