Кислота транексамова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кислота транексамова

Застосування кислот в косметиці

приносить шкірі лише здоров'я. Крем з транексамовою кислотою не тільки освітлює плями на шкірі, але і знижує прояви куперозу

  • 5 г

128,00 ₴ Без податку

128,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Кислота транексамова

INCI: Tranexamic Acid, m-tranexamic acid, trans-4-aminomethylcyclohexanecarboxylic acid
Зовнішній вигляд: безбарвний кристалічний порошок
Розчинність: легко у воді

Транексамову кислоту синтезовано з амінокислоти лізину, яка дарує шкірі рівність тону, мінімум куперозу і запальних процесів. Капілярозміцнююча властивість підійде для освітлення почервоніння на крилах носа та щоках.

Крем від пігментних плям на транексамовій базі делікатно освітлює плями, не подразнюючи навіть чутливу шкіру. Кислотний агент безпосередньо деактивує утворення меланіну в шкірі, не дозволяючи пігменту накопичуватися і розсіює вже наявні плями. Крім відбілюючого ефекту, досягається також кондиціонуючий і в’яжучий — 3% кислоти в гелі допоможуть вгамувати акне і позбутися плям після них. Частина терапії при лікуванні вульгарних вугрів.

Активні компоненти добре вводити в ліпосомальні системи: вони доставлять транексамову кислоту в глибини епідермісу. Тому ця кислота так дієво репарує шкіру після пілінгів і пластичних операцій, коли важливо надати шкірі рівне забарвлення без плям.

Посилення кератінових зв'язків — сильна сторона транексамової кислоти. Навіть 2% в щоденному догляді буде достатньо для шкіри, причому, будь-якого типу. Омолоджуючий ефект, ущільнення дерми і приборкання куперозу дарує транексамова косметика.

Стан шкіри значно поліпшується після місячного курсу транексамової кислоти: текстура і мікрорельєф шкіри вирівнюються, зникають сухі зморшки, а шкіра стає щільнішою і витривалішою.

 Властивості:

- судинозміцнююча,
- відбілювання чутливої ​​шкіри (акне, купероз),
- зниження вироблення тирозинази і розсіювання меланіну,
- кондиціонуюча і в'яжуча,
- профілактика гіперпігментації на руках,
- репаративне після пілінгів.

 Косметичне застосування:

3-5%
- антикуперозна і судинозміцнююча лінія — 4%,
- профілактика пігментних плям — 3%,
- підтримуюча терапія при акне — 3,5-4%,
- відбілююча сироватка, нічний крем — 5%
- ліпосомний гель на глікосфинголіпідах — 4,5%.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухому темному місці, щільно закупореним, при кімнатній температурі

Виробник: Китай

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04249
Новий
11 од.
chat Коментарі (22)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • chevron_right