Кислота транексамова

Новий товар

Застосування кислот в косметиці

приносить шкірі лише здоров'я. Крем з транексамовою кислотою не тільки освітлює плями на шкірі, але і знижує прояви куперозу

Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


54,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Кислота транексамова

INCI: Tranexamic Acid, m-tranexamic acid, trans-4-aminomethylcyclohexanecarboxylic acid
Зовнішній вигляд: безбарвний кристалічний порошок
Розчинність: легко у воді

Транексамову кислоту синтезовано з амінокислоти лізину, яка дарує шкірі рівність тону, мінімум куперозу і запальних процесів. Капілярозміцнююча властивість підійде для освітлення почервоніння на крилах носа і щоках.

Крем від пігментних плям на транексамовой базі делікатно освітлює плями, не подразнюючи навіть чутливу шкіру. Кислотний агент безпосередньо деактивує утворення меланіну в шкірі, не дозволяючи пігменту накопичуватися і розсіює вже наявні плями. Крім відбілюючого ефекту, досягається також кондиціонуючий і в’яжучий — 3% кислоти в гелі допоможуть вгамувати акне і позбутися плям після них. Частина терапії при лікуванні вульгарних вугрів.

Активні компоненти добре вводити в ліпосомальні системи: вони доставлять транексамову кислоту в глибини епідермісу. Тому ця кислота так дієво репарує шкіру після пілінгів і пластичних операцій, коли важливо надати шкірі рівне забарвлення без плям.

Посилення кератінових зв'язків — сильна сторона транексамової кислоти. Навіть 2% в щоденному догляді буде достатньо для шкіри, причому, будь-якого типу. Омолоджуючий ефект, ущільнення дерми і приборкання куперозу дарує транексамова косметика.

Стан шкіри значно поліпшується після місячного курсу транексамової кислоти: текстура і мікрорельєф шкіри вирівнюються, зникають сухі зморшки, а шкіра стає щільнішою і витривалішою.

 Властивості:

- сосудозміцнююча,
- відбілювання чутливої ​​шкіри (акне, купероз),
- зниження вироблення тирозинази і розсіювання меланіну,
- кондиціонуюча і в'яжуча,
- профілактика гіперпігментації на руках,
- репаративне після пілінгів.

 Косметичне застосування:

3-5%
- антикуперозна і сосудозміцнююча лінія — 4%,
- профілактика пігментних плям — 3%,
- підтримуюча терапія при акне — 3,5-4%,
- відбілююча сироватка, нічний крем — 5%
- ліпосомний гель на глікосфинголіпідах — 4,5%.

Зберігання: в сухому темному місці, щільно закупореним, при кімнатній температурі
Виробник: Китай

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-01-26

рН

Здравствуйте, Алина! Не рекомендуется нагрев выше 40 градусов. Компонент проявляет свои лучшие косметические свойства в диапазоне рН 3,5-7

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-01-25

Ph

при каком Ph она работает и какая у неё термостабильность?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-09-28

Ответ

Кислота растворима в воде, выберите рецепт, растворите, и проверьте раствор полосками.

  • 0 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-09-27

вопрос про ph

pH-метр имеется, поэтому и хотелось бы знать в каком диапазоне держать pH изготовляемого средства, чтобы транексамовая кислота не потеряла своих свойств

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-09-27

Кислота водорастворима!

Главное, внимательно выбрать дозировку.

Оцінка 
2016-09-27

Ответ

Рн нужно измерять Вам, есть полоски для измерения или электрон. прибор.

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-09-26

вопрос

Подскажите, а какой рабочий ph для этой кислоты?

Оцінка 
2016-09-25

вопрос

как растворять эту кислоту для применения на лице?

Оцінка 
2016-07-08

Ответ

Да можно от 2 до 4%.

Оцінка 
2016-07-08

Рецепт

Можно ли просто растворить в гидролате и протирать лицо вечером? Спасибо

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Кислота транексамова

Кислота транексамова

Застосування кислот в косметиці

приносить шкірі лише здоров'я. Крем з транексамовою кислотою не тільки освітлює плями на шкірі, але і знижує прояви куперозу