Хітозан рідкий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Хітозан рідкий

Ефект підтяжки

тепер можливий вдома. Полімер-зволожувач зробить шкіру молодше і рівніше. Зніме статику з волосся, полегшить укладання, посилить УФ-захист.

  • 25 г

170,00 ₴

170,00 ₴

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Хітозан рідкий

INCI: Kytamer™ PC Polymer, Chitosan PCA

Зовнішній вигляд: рідина без сторонніх домішок, допускається осад і опалесценсія

рН: 3,9

Розчинність: вода

Ліфтинг для шкіри

Хітозан став відомий спочатку в фармацевтиці, потім прийшов і в косметологію. Космецевти пропонують нам нову похідну хітозану — симбіоз пірролідонкарбонової кислоти і хітозану. Його дивовижні плівкоутворюючі і зволожуючі таланти знайшли своє застосування в косметиці для різних типів шкіри. А вже в догляді за волоссям хітозану рівних немає!

Найкорисніше для волосся — бути зволоженим, тільки тоді воно буде гнучким і сильним по всій довжині. З цим завданням на відмінно справляється хітозан. Катіонний полімер має потужну вологоутворюючу здатність (можна порівняти лише з низькомолекулярним гіалуронатом натрію). Впливаючи на негативно заряджену шкіру і волосся, покращує біологічне «зчеплення» косметики з поверхнею, що підсилює її властивості. Зволожене волосся не електризується, легко укладається —  і все це за рахунок найтоншої покривної плівки, яка утворюється хітозаном на волоссі. Спреї і ополіскувачі з цим компонентом зачаровують, адже простота застосування і надійність так важливі. А ще — посилення УФ-захисту!

Шкіра любить хітозан — будь-який гель або крем стане краще від додавання цього компоненту. Кремоварам відома структуроутворююча властивість і повна сумісність хітозану зі шкірою. Вологоутримуюча його здатність завжди на висоті, тому маски на хітозані — затребувана процедура в салонах. Після маски шкіра стає випещеною, пропадають недоліки, а зморшки ледь вгадуються. Найтонша плівка на шкірі робить шкіру підтягнутою і рівною, омолоджує і оздоровлює шкіру.

Шкіра, схильна до запалень і комедонів, добре відреагує на зволожуючий догляд з хітозаном. Невеликий відсоток АГК доповнить догляд: ніжне відлущування допоможе шкірі стягнути пори і налагодити себовідтік. Хітозан гарантовано зніме запалення, загоїть і зробить шкіру матовою і чистою. Компонент простий в застосуванні: вводите в активну фазу емульсії без попереднього закислення (набагато зручніше, ніж звичний порошковий хітозан).

Піномийні засоби (гель для душу або шампунь) пом'якшають, якщо додасте в них рідкий хітозан. Таке очищення зробить шкіру неймовірно гладкою і залишить відчуття комфорту надовго. Сумісний з амфотерними ПАР, але може вередувати в аніонних системах і при загущенні альгинатами.

Розчини для пілінгу часто містять хітозан. Такі склади дбайливо відлущують шкіру, зводячи нанівець дискомфорт і прискорюючи загоєння в постпілінговий період. Хітозановий гель з пантенолом —  перевірений засіб від опіків!

 Властивості:

- Плівко-, структуро- і гелеутворююча,
- Захисна і кондиціонуюча,
- Знижує трансепідермальну втрату вологи,
- Потужна регенеруюча,
- Ліфтинг-ефект і омолоджуюча,
- Розгладжує мікрорельєф,
- Матуюча,
- Антистатична,
- Підсилює УФ-захист.

 Косметичне застосування:

3-8%, введення в активну фазу
- Косметика для периорбітальної зони - 2-3%
- Гелі та емульсії для шкіри - 4-6%
- Укладання волосся, спреї від випадіння волосся - 3-5%
- Ліфтинг-косметика для зрілої шкіри - 5-8%
- Піномийні засоби і інтим-гелі - 3-8%
- Демакіяж і очищаючі муси - 4-6%
- Загоюючі препарати, підтримання пігменту волосся - 6-8%

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному прохолодному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03606
Новий
2 од.
chat Коментарі (24)