Молочко овсяное
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Молочко вівсяне

Натуральна фіто суспензія

робить косметику гіпоалергенною. Потужна концентрація вітамінів групи В відновлює шкіру і волосся, знижує ламкість нігтів. У шампунях і догляді за волоссям знімає статику, в піномиючих засобах для шкіри виступає кондиціонером.   

  • 50 г

56,00 ₴

56,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Молочко вівсяне

INCI: Oat (Avena sativa) Milk

Склад: молочко вівса, гліцерин, консервант фенокситанол

Розчинність: легко у воді

Несумісність: сильні лужні або кислі розчини

Активні речовини: протеїни, поліфеноли, органічні кислоти, біостимулятори, мікроелементи, вітаміни групи В, мікроелементи (калій, кремній, хром, залізо, марганець, йод і фтор)

Вівсяне молочко з його пом'якшуючими, заспокійливими і дермапротекторними властивостями давно відомо косметологам. Наша версія молочка посилена зволожуючим гліцерином, який дозволяє безпроблемно вводити молочко в різні види косметики, домагаючись чудових результатів.

Гіпоалергенність молочка важлива в косметиці для самої ніжної шкіри: дитячі засоби для купання, зволожуючі лосьйони, креми після епіляції обов'язково містять цілющу вівсяну суспензію.

Засоби для зволоження волосся допоможуть позбутися  статичного ефекту, зміцнити волосяний стрижень, а коріння волосся зроблять сильнішими. Лосьйон з алантоїном на базі вівсяного молочка зупинить сезонне випадіння волосся і допоможе після фарбування і завивки.

Вівсяно-йогуртова маска приведе в порядок саму суху шкіру обличчя і тіла. Чергування масок і кремів поверне шкірі рівномірне забарвлення і додасть пружність.

Вівсяне молочко збагачує шкіру киснем і профілактує пересихання. Знімає почервоніння, оскільки надає шкірі природний коктейль мінералів та протеїнів. Містить і речовини, що перешкоджають відкладенню жиру.

 Властивості:

- Вологоутримуюча;
- Загоююча;
- Зволожуюча;
- Солюбілізуюча;

 Косметичне застосування:

10-100%
- Демакіяж - 100%,
- Зволожуючі маски - 10-90%,
- Піномиючи засоби - 20-30%,
- Зволожуючи емульсії - 5-15%,
- Зміцнення волосся - 50-100%,
- Засоби після епіляції - 5-35%.

Зберігання: щільно закупореній в прохолодному темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03907
Новий
9 од.
chat Коментарі (6)