ᐈ Ніацинамід (нікотинамід) - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ніацинамід (нікотинамід)

Не викликає почервоніння шкіри,

вдосконалена похідна звичної нікотинової кислоти є набагато кращою для введення в косметику для будь-якої шкіри. Матує, тонізує, освітлює плями

  • 10 г
  • 100 г

39,00 ₴ Без податку

39,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ніацинамід (нікотинамід)

INCI: Niacinamide

Розчинність: вода, спирт, гліцерин

Оптимальний рН: 3,5-7,5 (при рН нижче 5 перетворюється в нікотинову кислоту, викликаючи почервоніння шкіри)

Технологія введення в формулу: на завершальному етапі в готовий засіб

Дозування: 0,5-5%, в емульсіях 2-5%

Купити ніацинамід замість звичної нікотинової кислоти — добра справа для шкіри і волосся. На відміну від оригінальної нікотинки, амід цієї кислоти не розширює судини, викликаючи почервоніння шкіри. Інтернет-магазин «Зульфія» представляє більш м'яку форму нікотинки — наш ніацинамід підійде будь-якому типу шкіри та волосся.

Вчені ще в минулому столітті довели очевидну користь нікотинаміду для шкіри, ця речовина оптимізує вироблення липідів і знижує втрату вологи. В результаті навіть розацеа відступає, атопічна шкіра стає еластичнішою, зникає дискомфорт. Корисними будуть і гелі для душу с нікотинамідом — шкіра без висипки та подразнень виглядає значно красивіше.

Креми від зморшок і сироватки з ніацинамідом — неодмінна умова боротьби зі зморшками. В3 підсилює колагеновий синтез і подовжує життєвий цикл фібробластів, роблячи шкіру ніжною і оновленою.

Для пористої шкіри ніацинамід корисний безмежно: тоніки і серуми стягують пори, проводячи важливу бактерицидну роботу на шкірі з акне. Кількість висипань зменшується вдвічі вже за 5-7 днів застосування нікотинаміду в косметиці. Крім того, плями постакне значно світлішають, а шкіра набуває здорової матовісті.

Крем від гіперпігментації з ніацинамідом допомагає тримати під контролем веснянки і хлоазму. Жінки Південно-Східної Азії закохані в бустери з В3 і меланостатином.

Сонцезахисна косметика з додаванням ніацинаміду захищає клітини від агресії УФ-променів. Цей компонент діє комплексно: зволожує, оптимізує вироблення жирних кислот і церамидів шкірі та профілактує пігментні плями.

Космецевти оцінили ніацинамід з несподіваного боку: інг сприяє зволоженню шкіри, бореться з випадінням волосся і зміцнює імунітет шкіри. Важливо пам'ятати, що ніацинамід не сполучається з сильними кислотами і лугами — це може викликати перехід ніацинаміду в нікотинову кислоту, яка володіє потужною судинорозширювальною властивістю.

Властивості ніацинаміду в косметиці:

- зволожуюча,

- бактерицидна,

- анти-акне,

- стимулювання вироблення колагенових волокон,

- іммунопротекторна, особливо на тлі впливу УФ-променів,

- себорегулююча,

- успішно бореться з випадінням волосся,

- освітлює пігментні плями,

- омолоджує, скорочуючи глибину зморшок,

- тонізуюча,

- покращує стан шкіри з розацеа, себореєю, атопічністю,

- знижує втрату вологи шкірою.

Косметичне застосування ніацинаміду (нікотінаміду):

- креми для зрілої шкіри (посилення тургору, зниження гіперпігментації) — 2,5-5%,

- косметика від прищів — 2-3%,

- зволожуючі засоби для шкіри обличчя і тіла — 1,5-3%,

- дієвий агент в лікувальних кремах від атопічного дерматиту, розацеа — 1-2%,

- пляжна і післяпляжна серія косметики — 2-5%,

- очищаючі пінки, гелі, шампуні — 5%,

- косметика після гоління (швидке відновлення шкіри, загоєння, зволоження) — 3-4%.

Зберігання: щільно упакованим, при кімнатній температурі

Увага: можлива індивідуальна переносимість ніацинаміду, тому слід провести ліктьову пробу 5%-вого розчину

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05415
Новий
8 од.
chat Коментарі (16)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right