ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Емульгатор Olivoil Avenate
Розкішна натуральна база
(олія оливи і вівсяний протеїн) дарує емульсіям легкість, як після формул на силіконах. Натуральний, прост у застосуванні, розрахований для створення прямих емульсій
local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше
Емульгатор Olivoil Avenate
INCI: Olivoil Avenate Emulsifier
Зовнішній вигляд: бліді брикети жовтого кольору
рН (водно-спиртовий розчин, 50%) 6-7
Натуральний емульгатор поєднує в собі всі переваги оливкової олії і пом'якшувальну властивість гідролізованого вівсяного білка. Ось чому емульсії на цьому компоненті відрізняються ніжною текстурою, що нагадує кращі зразки формул на силіконах.
Крем від подразнень на шкірі з 3-4% Olivoil Avenate надає миттєву заспокійливу дію, оскільки навіть без активних речовин добре впливає на стан епідермісу (жирнокислотний склад оливкової олії ідеальний для будь-якого типу шкіри).
Жирна фаза кремів на Olivoil Avenate може варіюватися від 10 до 50%. Якщо олій в кремі 10-20%, то вводять 3-4% емульгатора, при 30-50% вмісті олій в формулі емульгують 5-6% компоненту.
Важливо відзначити, що оптимальний рівень рН для досягнення ідеальної текстури і консистенції емульсії знаходиться в діапазоні 5-7. Дотримання цих нехитрих правил гарантує бездоганну стабільну емульсію.
На особливу увагу заслуговує кондиціонуюча і розгладжуюча властивість емульгуючої бази, що стане в нагоді при створенні легких кремів під очі, наприклад.
Властивості:
- не містить ПЕГ,
- створює стійкі та ніжні емульсії,
- натуральний і біорозкладаний компонент,
- нелипка текстура готового продукту,
- пом'якшує шкіру і розгладжує волосся,
- кондиціонуюча.
Косметичне застосування:
3-6%, жиророзчинний
- об`єм жирної фази емульсії 10-20% потребує 3-4% емульгатора,
- об`єм жирної фази 30-50% - 5-6% емульгатора.
Виробник: Італія
Зберігання: щільно закритим, у сухому темному місці при температурі 10-25°С
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ
Дополнение к реабилитации эмульгатора
Применение: 10-20% масляной фазы- 3-4% эмульгатора 30-50% масляной фазы- 5-6% эмульгатора+ полимер (например ксантановая камедь). Приготовление эмульсии: 1. Ввести эмульгатор в жирную фазу , нагреть до 70 С 2. Водную фазу нагреть до 75®С , затем ввести 20% водной фазы в жирную фазу и сэмульгировать. 3. После гомогенизации первой порции водной фазы, необходимо медленно добавить остаток водной фазы для охлаждения системы и продолжить гомогенизацию. Не требует со-эмульгатора.
inci
Здравствуйте! Обратила внимание, что вместо состава эмульгатора, указано просто его название. Если кому-то интересно, вот его inci: Potassium Olivoyl Hydrolyzed Oat Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Aqua
Отличный эмульгатор!!!
действительно роскошная база! крема легкие, блестящие. Работаю с ним давно и часто. Спасибо)
описание
внесите технологию работы с эмульгатором. Они же не как стандартные эмульгаторы готовятся, теряете продажи из-за недороботки
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- chevron_right
Для Ирины Павличенко
Здравствуйте, Ирина! Благодарим за отзыв!