close
Меню

Чому випадають вії. Рецепт активатора росту для вій

Чому випадають вії. Рецепт активатора росту для вій

Чому випадають вії. Рецепт активатора росту для вій

 

   Випадіння вій трапляється з цілого ряду причин: зміна клімату, туші для очей, демакіяжу. Авітаміноз, нарощування вій або очні захворювання на зразок банального ячменю теж можуть викликати посилене випадіння волосся з повік.

   Окулісти відзначають, що щітинисті волоски вій в середньому живуть по три місяці, отже їх випадання і зріст чергуються цілодобово. Природна заміна війок зазвичай відбувається непомітно, але іноді випадіння набуває загрозливого характеру — з цим стикалася кожна жінка після першого ж нарощування. Майстер зазвичай попереджає про такий побічний ефект і рекомендує доглядати за «відпочиваючими» віями за допомогою пептидних сироваток.

У цьому записі розглянемо як основні причини випадіння війкових волосків, так і способи їх зміцнення.

Чому вії випадають?

   Якщо зміна війкового ряду — природний процес, то які фактори можуть прискорити цей процес?

Дерматокосметологи і офтальмологи вивели п'ять найпоширеніших причин випадіння вій:

1. Неякісна косметика. Демакіяж або туш для вій повинні підбиратися з особливою ретельністю. Якщо віям «не сподобався» засіб, краще від нього відмовитися — сучасна косметична промисловість пропонує неабиякий вибір.

2. Недотримання режиму очищення периорбитальної зони від макіяжу. Один раз заснути з тушшю на віях можна, але вводити таке в звичку — губити вії. Багато видів туші блокують звичну функціональність війок і ті починають реагувати випадінням.

3. Нарощування вій. Навіть красиво нарощені вії садять на клей, а він може не кращим чином впливати на ваші рідні вії. Втім, посилене випадіння вій після зняття штучних — теж природний процес. В цей ламкий період слід якомога дбайливіше ставитися до ресничногу ряду: живити сироватками з вітаміном В5, зволожувати і надавати їм пептидний матеріал для якнайшвидшого відновлення. Зазвичай за 2-3 тижні ослабілі вії приходять в норму. Після такої реабілітації можна знову нарощувати штучні вії.

4. Незбалансоване харчування і авітаміноз — вороги ефектних густих вій. Для побудови та утримання здорового війкового ряду організму потрібно правильно харчуватися.

5. Постійний вплив побутової хімії, шкідливе виробництво, дуже сухе кондиційоване повітря, робота на вітрі і сонці.

Зміцнення і зростання вій

   Зростання вій можна посилити, якщо пам'ятати про елементарну гімнастику для очей. Комплекс вправ і легкий масаж повік за допомогою долонь (палмінг) дуже корисний для очного яблука, повік і вій. Якщо ви страждаєте від сухості очей, користуйтеся зволожуючими краплями — в їх складі майже завжди є альгінат і гіалуронат натрію, що є вельми корисним для війкового ряду.

   Влітку потрібно захищати вії сонячними окулярами, а ще корисно наносити на вії та брови безбарвний гель або сироватку-активатор росту вій.

Сироватка для вій «Бамбуковий активатор», 50 мл

   Посилення росту вій — важливий етап осінньо-зимового догляду за собою, як правило в цей час вії випадають частіше. Склад також корисний для ущільнення волоска і надання йому блиску: ізофлавони бамбука і трипептид біотин підсилюють дію один одного.

   Як застосовувати сироватку: наносити вранці і ввечері на чисті вії, ретельно пропрацьовуючи війкову лінію. Для брів такий догляд теж вітається — недоцільно відмовлятися від подвійної б'юті-користі.

- вода очищена — 40 мл

ізофлавони бамбука — 5 мл

пептид Widelash — 1 мл

- арістофлекс — 0,3 г

- консервант феноксиетанол — 0,2 мл.

   У теплій воді загелити арістофлекс, збивши гель до однорідності, потім ввести активи (пептид та ізофлавони), перемішати. Після того, як формула законсервована, шприцом переливаємо засіб у спецтару зі зручною щіточкою.

 

   Впевнені, що ваші вії в повному порядку. Можемо навіть припустити, що у вас є улюблені засоби для догляду за ними: діліться назвами та формулами в коментарях, будемо обирати кращий.

Завжди ваша,

Зульфія

Обране з блогу:

Чудо-бальзам для волосся

Зимовий рецепт для волосся

Ботокс зачекає!

Адіпослімова дієта

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close