close
Меню

Як виглядати свіжо й природньо: обличчя без макіяжу і фотошопу

Як виглядати свіжо й природньо: обличчя без макіяжу і фотошопу

Як виглядати свіжо й природньо: обличчя без макіяжу і фотошопу

   Макіяж було винайдено давно, фотошоп недавно, але обидві ці хитрощі покликані наближати обличчя до недосяжного ідеалу. А ідеал змінюється з року в рік, ось в чому підступність моди! Як виглядати свіжо без декоративного шару на шкірі і при цьому пишатися відображенням, розповімо в сьогоднішньому записи.

   Обличчя без макіяжу — звичайна справа, більш половини жінок світу вважають за краще не користуватися декоративною косметикою взагалі. При цьому вони не вважають «голе обличчя» подвигом, скоріше, це життєва установка. Ну не може людина змусити себе з самого ранку декорувати фасад, щоб ввечері все це змивати! Так і живуть, в злагоді з собою, що характерно. 

   Але не потрібно думати, що жінки, які віддають перевагу такому натуральному стилю, взагалі не приділяють увагу шкірі. Для того, щоб шкіра світилася зсередини і була гладкою, чистою, ніжною, часом доводиться докладати чимало зусиль.

 Чому багато хто не може без макіяжу?

   Тому що шкіра неідеальна, перший крок до того, щоб спробувати макіяж, робиться в підлітковому віці. Причина — надлишок шкірного сала і прищі. В іншому віці може бути інша причина і так до нескінченності.

   Стилісти давно винайшли «макіяж без макіяжу», або нюдовий макіяж, який візуально вирівнює шкіру і усуває її недоліки: пори-кратери, запалення, пігментні плями. Однак все це можна «стерти» правильним умиванням шкіри. Очищати рідний епідерміс за методом Лазло — оптимальний варіант. Наші користувачі радісно рапортують, що результатів не потрібно чекати цілий місяць, вже на першому тижні видно поліпшення стану шкіри.

 Маски від чорних крапок тримають пори стягнутими

   Виглядати свіжо й природньо, як на обкладинці глянцю, допоможуть і маски: від чорних крапок з бамбуковим вугіллям, зволожуючі, альгінатні. Отже, ви зрозуміли, що без вдумливого регулярного очищення і зволоження ідеальної шкіра не буде, так що ставайте до роботи — літо буде ідеальним періодом для перебудови догляду за шкірою.

   Олійка для шкіри — відмінний варіант для тих, хто бажав би позбутися підшкірних прищів, які геть вбивають всю красу. Арган, олива, рижик — ваші друзі як поодинці, так і разом. Після вмивання на вологу шкіру нанесіть 5-7 крапель олії, ніжно втираючи її за масажними лініями. За тиждень підшкірні вугри легко і невимушено починають виходити зі своїх укриттів: завдяки ненав'язливому олійному догляду, шкіра запускає механізм самоочищення і оздоровлюється.

 Посмішка як прикраса обличчя

   Наостанок важливий момент: ідеальне й доглянуте обличчя складно собі уявити без посмішки. І білі здорові зуби завжди були справжньою окрасою личка. Отже, не пропускайте огляди у стоматолога, бережіть зубний ряд, який виконує важливу естетичну функцію. Саме здорова щелепа відповідальна за незмінний овал обличчя навіть в похилому віці.

   Підведемо підсумок. Для того, щоб сяяти красою, шкіра повинна бути здоровою і спокійною. Для цього потрібно не так вже багато косметичних засобів: тонік з АГК, глиняне мило, крапелька олії та бажання бути незалежною від декоративки з ранку до ночі. І тоді у вас з'явиться величезна перевага — свобода вибору. Фарбуюся коли хочу, а не тому що треба 

 

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close