close
Меню

Як зволожити шкіру правильно: розбір процедури

Як зволожити шкіру правильно: розбір процедури

Як зволожити шкіру правильно: розбір процедури

 

   Зволожити шкіру нескладно, це звична процедура. Але є одне правило, без якого зволоження буде не таким дієвим і тривалим. Хочете знати? Читаємо далі.

   Спокій і комфорт — ось що добре розуміє наша шкіра. Тіло і обличчя потребують зволоження, але давайте без фанатизму. Ми все-таки не в пустелі живемо, і втрата вологи організмом не така критична, як, наприклад, у професійних спортсменів під час матчу.

   Як правильно зволожити шкіру, підкаже сама шкіра. Сухій і зневодненій сподобається наявність пом'якшуючих масляних компонентів, куперозній не завадить драконяча кров в складі, вугрувата шкіра оцінить гелеву консистенцію з матуючим екстрактом яблука. І так далі. Тип шкіри і поточний стан шкіри — ось два орієнтири, з якими ви ніколи не заблукаєте, незважаючи на завелику кількість порад косметологів.  А тепер про головні секрети зволоження.

 Як зволожити шкіру обличчя

   Зволожувати обличчя насправді просто, але не усім це вдається. Головною помилкою є, як не дивно, недостатнє очищення. Забиті пори та залишки окислившегося за день себума часто не дають зволожуючим речовинам зробити свою роботу на відмінно. Після зняття макіяжу шкірі необхідно більш вдумливе очищення.

   Убтан — кращий засіб для догляду за шкірою влітку, коли підвищена температура і перепади вологості роблять свою чорну справу. Саме влітку хочеться постійно матового личка, і убтан вам це гарантує. Як то кажуть, дешево і дієво! Натуральне очищення убтаном стягує пори і чудово освіжає шкіру, після такого вмивання будь-який зволожуючий засіб вбирається миттєво і повністю.

   Обличчя зволожують зазвичай вранці і ввечері — під час звичних б'юті-ритуалів. Але деякі косметологи наполягають на тому, що влітку шкірі потрібно більше вологи, тому неодмінно потрібно наносити зволожуючий засіб і протягом дня, прямо мало не щогодини. Для тих, хто не користується декоративкою, це легко, а як бути панянці, яка звикла до повного макіяжу?  Та й чи потрібні шкірі усі ці додаткові сети зволоження? Слідкуйте за реакцією своєї епідерми — дізнаєтеся точно.  

 Топ-5 зволожуючих компонентів з арсеналу «Зульфії»

   П'ятірка кращих — до ваших послуг! Можете закупити відразу всі або тільки один: в будь-якому випадку шкіра стане м'якше, глаже, спокійніше. Як свідчить практика, найкращою консистенцією для зволоження тіла є флюїд — швидко розподіляється по шкірі і вбирається. Для літа в самий раз! 

Молочко рисове Natura Tec

Екстракт равликового слизу

Актив зволожуючий Hygroplex HHG

НУФ Kemiderm NMF Vegetale

Глюконо-дельта-лактон

   Будь-який з перерахованих компонентів легко ввести в зволожуючий гель, яким, в свою чергу, можна розбавити очищуючий убтан. У нас у продажу є готове аюрведичне очищення «Убтан для комбінованої шкіри». Спробуйте прямо сьогодні, не пошкодуєте!

Бажаємо вам чистої, матовоï та зволоженоï шкіри,

ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close