close
Меню

Як правильно підібрати пілінг

Як правильно підібрати пілінг

Як правильно підібрати пілінг

 

   Пілінг — кращий друг нашої шкіри, косметологи завжди рекомендують цю процедуру для освіження, посилення еластичності і омолодження. Як правильно підібрати пілінг для свого типу шкіри, читаємо в блозі Зульфії, а потім вибираємо в розділі «Пілінги».

   Осінньо-зимовий пілінг давно вже став доброю традицією, в жовтні-березні УФ-промені не завдають шкоди шкірі, це ідеальний сезон для вирівнювання її тону. Що ще вміє пілінг? Знімати зайву жирність шкіри, розгладжувати перші мімічні зморшки, стягувати пори. Тому якщо ви жодного разу не пробували домашній пілінг, саме час!

   Дерматокосметологи вітають пілінги як надійний засіб від старіння шкіри: звернувшись по допомогу альфа-гідроксикислотних або ферментних пілінгів в жовтні-листопаді, ви автоматично приводите шкіру в ідеальний стан вже к Новому року — неспішно й непомітно.

 Який пілінг краще: кислотний або ферментний?

   Кращий пілінг — той, який підходить вашому типу шкіри та її теперішньому стану. Другий фактор, мабуть, важливіший. Якщо ви новачок і поки не розібралися з чого почати, сміливо беріть наш ніжний пілінг — ферментний.

   Нагадаємо, що будь-який з пілінгів, представлених в інтернет-магазині «Зульфія», можна використовувати в чистому вигляді, АЛЕ тільки після проведення проби на чутливість і поступової передпілінг-підготовки (предпілінг-емульсія 2% вам допоможе).

   То який пілінг краще для шкіри? Читаємо далі.

 Пілінг для жирної шкіри

   Для жирної, пористої, підліткової шкіри найкращим рішенням буде пілінг на альфа-гідроксикислотах — він круто зволожує на додачу до злущувального ефекту. В результаті кількість висипань швидко знижується, а розовеньки постакне-плямки швидко світлішають і пропадають. АГК-пілінг відновлює водно-ліпідний баланс епідермісу, вирівнює мікрорельєф. Плюс поростягуюча дія і відсутність чорних крапок.

Для жирної шкіри купити варто:

- комплекс «Для мікродермабразії і АГК-пілінгу»,

- пілінг-емульсія 25% або 50%,

- саліциловий пілінг,

- ретинолово-гліколевий пілінг.

Пілінг для сухої шкіри

   Суха шкіра часто буває реактивною, болісно реагує на косметичний догляд, але не на пілінг. Делікатність ферментного пілінгу ви оціните високо й одразу: ензими дбайливо, але глибоко впливають на роговий шар шкіри, оптимізують водний баланс. Вже після першої процедури ензимного пілінгу шкіра виглядає м'якенькою, ніжною, зволоженою і абсолютно спокійною. Серія вечірніх ферментних процедур раз на тиждень закріпить результат і позбавить шкіру від сухості, стягнутості, почервоніння і лущення.

Для сухої шкіри купити варто:

- пілінг Джесснера,

- гліколевий пілінг,

- лактобіновий пілінг,

- ферментний пілінг.

 Пілінг для нормальної шкіри

   Нормальна шкіра — не рідкість, але і їй належить приділяти особливу увагу. Пілінг-оновлення допоможе утримати еластичність шкіри на належному рівні, позбавить від гіперпігментації, розгладить зморшки. Сезонний пілінг-догляд стимулює оновлення клітин і підсилює метаболізм шкіри.

Для нормальної шкіри купити варто:

саліциловий пілінг,

- комплекс «Фруктові кислоти»,

- пілінг Джесснера.

 

   Наостанок дамо пораду: пілінг-процедуру краще проводити ввечері, тоді у шкіри буде як мінімум 8-10 годин для повноцінного відпочинку. Хоча ферментний пілінг можна проводити в будь-який час дня і ночі — настільки він делікатний! В описі кожного пілінгу вказано як з ним поводитись: в чистому вигляді можна користуватись тільки після грамотно проведеної передпілінгової підготовки шкіри.

Після пілінгу кращим зволожуючим засобом будуть гелі на гіалуронаті натрію, зволожуючих комплексах або пептидах.

Вдало вам попілінгуватись,

ваша Зульфія 

Статті:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close