close
Меню

Відбілююча косметика: корейська і наша

Відбілююча косметика: корейська і наша

Відбілююча косметика: корейська і наша

   Відбілююча корейська косметика творить чудеса, але у нас теж є чимало відбілюючих компонентів. Для шкіри у «Зульфії» є все, навіть рецепти і готові рішення  А тепер по суті.

   Відбілюючий крем обовʼязково містить АГК-кислоти або третиноїн, ніацинамід або вітамін А. Для зручності створено навіть комплекс СО2-екстрактів «Освітлюючий», який легко додавати в косметику. До чого ведемо: корейці показали нам спосіб, як реально освітлювати гиперпигментацію та інші плями на шкірі. Залишилося впровадити цей досвід на практиці.

   Інтернет-магазин «Зульфія» вітає багатоетапний догляд за шкірою, особливо коли мова йде про її відбілювання. Обличчя і тіло не завжди ідеально рівно пігментоване, тому на деяких ділянках знадобиться вплив потужного активного засоби (сироватка). Концентрат «Від гіперпігментації» відмінно зарекомендував себе як база для відбілюючого серума.

   Що ж такого особливого містить корейська косметика, що вона так класно відбілює шкіру? Це:

а) екстракти (рейши, кульбаба, ірис, маргаритка, морські водорості, зелений чай, петрушка, кмин);

б) кислоти (нікотинова, азелаїнова, молочна, аскорбінова, яблучна, саліцилова);

в) тетра- і пентапептіди (з кожним роком їх все більше, що не може не тішити);

г) зволожувачі (алое, муцин, запатентовані комплекси);

д) емоленти (батери, олії, силікони).

   Пробігши цей списочок навіть по діагоналі, стає зрозумілим, що все необхідне для вибілюючої серії косметики є і в магазині «Зульфія». Справа за малим: скласти програму догляду та створити косметику. Це вам по плечу, тим більше що рецептів у нас чимало — будь-який тип шкіри порадіє.

 Відбілювання: обличчя й тіло

   З чого почати відбілювання шкіри, якщо не хочеться застосовувати жорсткі заходи — пілінг? Почнемо з вмивання. У складі очищувальних засобів теж повинні знаходитися освітлюючі компоненти (арбутин, вітамін С стабілізований, бетулін, ефірна олія неролі, лимону, лубу берези).

   Гіперпігментація шкіри — це всього лише активація ферменту тирозинази, тому процес цей треба пригасити. На допомогу приходять пептиди (Melanostatin, Royalepigen P5) і кислоти (мигдальна, молочна, аскорбінова, нікотинова). Відбілюючий денний крем на пептидах і УФ-фільтри — класика жанру, як ви вже зрозуміли.

   А ось нічний крем для відбілювання шкіри може містити ретиноїди — це корисно не тільки для вирівнювання тона, а й для омолодження верхнього шару шкіри. Похідна вітаміну А стимулює вироблення фібробластів, а цінніше за це для шкіри нічого немає. Тому щіро радимо базувати свій нічний відбілюючий догляд на третиноїні, ефект не змусити себе довго чекати.

   Початок грудня — найкраща пора року для ремонту шкіри, адже відсутність активного сонця дозволяє використовувати відбілюючі процедури і пілінг на повну котушку. Два-три тижні продуманого догляду, і до Нового року на вас вже сяюча здорова шкіра, навіть мейк не знадобиться — шкірою можна буде пишатися!

Ваша Зульфія 

Статті:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close