close
Меню

Згадаймо новинки червня!

Згадаймо новинки червня!

Перший місяць літа позаду, а отже час згадати, що нового з’явилося в нашому магазині в червні. Від парфумів до косметичних інгредієнтів та тари — у нас є все, що потрібно!

Бамбуковий порошок — це органічний продукт із серцевини рослини, безпечний і ефективний для різних типів шкіри та волосся. У косметиці його використовують для регенерації та зволоження. У шампунях і масках для волосся він зволожує шкіру голови й живить волосся, роблячи його м’яким і блискучим. Бамбуковий порошок також містить антиоксиданти, вітаміни й корисні речовини, що відлущують відмерлі клітини, очищають, заспокоюють і запобігають запаленням, зменшують пігментацію, абсорбують надлишок себуму і знижують жирність шкіри.

Флакон-дозатор червоний 100 мл — ідеальний вибір для індивідуального догляду. Наш флакон-дозатор має оптимальний об’єм і підходить для різних засобів, таких як гелі, пінки, флюїди, кондиціонери та лосьйони. Він відміряє потрібну кількість засобу, забезпечуючи зручність використання. Флакон циліндричної форми, стильний і легко декорується. Також у нас є баночки 30 мл і 50 мл у червоному кольорі для створення яскравої серії косметики. Доступні скляні флакони з носиком та дозаторами.

Vanilla Sex від Tom Ford — парфумерна композиція з теплими і пряними нотами. Аромат пропонує тепло й солодкість гурманських запахів. Вершковий мигдаль відкриває композицію, плавно переходячи до ванілі та квіткових нот. Абсолют ванілі та ванільна настоянка додають ніжності та чуттєвості, а сандал і боби тонка завершують аромат, створюючи затишну і привабливу ауру.

Серед флаконів парфумерних Саваж 55 мл з’явилося 3 нових кольори, окрім чорного, бордового, та прозорого тепер є можливість замовити також, блакитний, червоний, бузковий. Флакон Саваж підходить для парфумів, одеколонів, сухих олійок та водних формул (термозахисний спрей, гіалуроновий міст, антибактеріальний засіб). Має зручну циліндричну форму й елегантний дизайн. Гвинтова кришка щільно запечатує вміст, забезпечуючи збереження аромату.

SOFCARE (Софкер) кондиціонуючий актив це багатофункціональний кондиціонуючий агент рослинного походження, що покращує текстуру волосся, робить його м’яким і шовковистим, зменшує сплутування та полегшує розчісування, забезпечує глибоке зволоження волосся і шкіри, створює захисний бар’єр, запобігає сухості та зневодненню.

SOFCARE має антистатичний ефект, покращує текстуру косметичних продуктів, створюючи легку, невагому текстуру, що швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Він використовується в кремах для шкіри, гелях, бальзамах, лосьйонах, засобах для гоління, спреях, масках, шампунях, кондиціонерах, стайлінгах, декоративній косметиці, рідкому милі, гелях для душу, емульсіях та сироватках.

Нерафінована олія насіння лічі є легкою та некомедогенною олією, підходить для широкого спектра косметичних засобів, особистої гігієни та ароматерапії. Вона має приємний екзотичний запах і відома своїми заспокійливими, протизапальними та пом’якшувальними властивостями.

При місцевому застосуванні вона зволожує, очищує та бореться з бактеріями без забивання пор. Її антиоксидантні властивості захищають шкіру від старіння та ультрафіолетового випромінювання. Олія допомагає в боротьбі із запаленнями, сприяє омолодженню шкіри та зміцненню волосся, покращує стан нігтьової пластини та може застосовуватися в ароматерапії.

Пептид Matrixyl 3000 LIPO — покращена версія Матріксилу, що працює у два рази ефективніше. Цей інноваційний активний компонент проти старіння є справжнім стимулятором пружності шкіри, розгладжує зморшки, розслаблюючи мімічні м’язи, та заповнює їх. Matrixyl 3000 LIPO містить дві матрікіни — Pal-GHK та Pal-GQPR, що працюють разом для відновлення вікових пошкоджень шкіри, активуючи вироблення нового колагену та покращуючи її дермальну структуру.

Загусник/гелеутворювач Crothix Liquid (Кротікс) — універсальний рідкий загусник рослинного походження для мийних та очищувальних засобів, таких як шампуні, гелі для душу, засоби для вмивання та рідке мило. Він ефективний при холодному змішуванні без необхідності нагріву й сумісний з аніонними, неіоногенними та амфотерними ПАР. Crothix не лише загущує, але й кондиціонує шкіру, має пом’якшувальну дію.

До нас також повернувся Віск туберози — крихка маса вохристого кольору з ніжно-квітковим ароматом. Віск туберози відомий своєю потужною відновлювальною властивістю, він прискорює процеси відновлення і зменшує зморшки. Додавання лише 1 % воску туберози до крему збагачує його ніжною консистенцією і сприяє розгладженню мімічних зморшок.

У косметиці віск туберози використовується для структуризації та ароматизації емульсій, має легку дезодораційну дію, забезпечує вологоутримання і зволоження, а також проявляє бактерицидні та матуючі властивості. Він також відомий своєю ароматерапевтичною дією, здатною надати релаксуючий ефект.

Завітайте до нашого магазину і ви точно знайдете щось особливе для себе та своїх близьких. Чекаємо на вас!

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close