Ксантова камідь
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ксантанова камідь

Гель демакіяж

зволожує і очищає шкіру. Гелеутворювач, полісахарид, стабілізатор і загущувач емульсій. Створює на шкірі повітропроникну плівку і чудово зволожує.

  • 50 г

67,00 ₴ Без податку

67,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Ксантанова камідь

INCI: Xanthan Gum (Xanthomonas campestis)

Зовнішній вигляд: порошок жовтуватого кольору, без запаху
Розчинність: гідроколлоід, набухає у воді, гліцерині, розчиняється в олії
рН 1% -ного розчину 5,5-7,0

Гелі постепіл

Ксантан - натуральний гелеутворювач, продукт ферментації бактерій Xanthomonas campestis, природний полісахарид. Основна властивість ксантану - здатність до стабілізації розчинів (утримання частинок в суспензії). Тому ксантановий гель незрівнянний в масках, кремах, зволожуючих засобах для шкіри і волосся.

Найзручніше загелювач розчини в гарячому стані. Дозування його 0,1-5%, найбільш поширена 0,1- 0,5% в гліцерині або олії, гідроколлоїдний розчин теж затребуваний.

Суміші камедей загущають сильніше, ніж кожна окремо, приклади пропорцій - гуар: ксантан 8:2, альгінат натрію: ксантан 2:1, коньяк маннан: ксантан 4:3, хітозан: ксантан 3:1. З водонабухаючіми (бентонітовими) глинами і крохмалем відбувається посилення в'язкості.

Добре змішується з жирними оліями, при збиванні міксером утворює ніжну кремоподібну емульсію, яка легко поглинається шкірою і має зволожуючу дію.

Водорозчинна олія покращує в'язкість і тактильні відчуття гелю, що затребуване в змиваючому догляді для волосся.

Покращує текстуру косметичних засобів, стабілізує їх. Відмінно розходиться в гліцерині, полегшуючи введення в рецептуру.

 Властивості:

- Стабілізатор, загусник, суспендуючий агент,
- Стійкий до ферментів, ПАР, розчинів солей і кислот,
- Стійкий у присутності 30%
гліцерину, гліколів, етилового і ізопропілового спирту
,
- Термостійкий в діапазоні -18 + 120ºС, в гарячому стані більш вязкий,
- Синергія з іншими гелеутворювача.

 Косметичне застосування:

0,1-5%, найчастіше 0,1-1%
- Гелі, крем-гелі зволожуючі - 0,5-1%
- Молочко і флюїди - 0,8-1,2%
- Змиваючий догляд за волоссям - 3-5%

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02338
Новий
12 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (21)