Гідролізат протеїнів каштана
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гідролізат протеїнів каштану

Гель для схуднення

на есцині виводить зайву рідину з організму, як результат ­ ми стаємо стрункими. Ще каштан змушує клітини виробляти гіалуронову кислоту, що життєво важливо для нашої шкіри!

  • 25 г

42,00 ₴

42,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гідролізат протеїнів каштана

INCI: Hydrolyzed Chestnut (Castanea sativa) Protein

Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат протеїнів каштана, консервант фенокситанол (еуксил)

Активна речовина: есцин

Зовнішній вигляд: світло-жовта рідина з вмістом сухих речовин не менше 5,0%

Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях,

рН 5,0-6,5

Від куперозу

У боротьбі з целюлітом каштан підсилює периферійну циркуляцію, позбавляючи шкіру апельсинової шкірки. У дуеті з екстрактами бадяги і ламінарії допомагає налагодити оптимальний водно-сольовий обмін в тканинах. В результаті маємо потоншення силуету за рахунок виведення застояної в тканинах рідини. Ефірна олія ялівцю і герані закріпить ефект!

Зірочки луснутих судин на шкірі - не найкраща прикраса. Каштан повільно і надійно зміцнює капілярні стінки, переводячи наявні зірочки і профілактує нові. Антикуперозний фітокомплекс і екстракт смородини допомагають при аварійній крихкості капілярів.

Есцин життєво важливий для шкіри. Не просто зменшує існуючі набряки, але також сприяє їх профілактиці - це життєво важливо для ніг з венозною недостатністю і лімфостазом. Секрет - в дії біоактиву есцину: він запобігає фільтрації низькомолекулярних білків, електролітів і води у міжклітинному простіру. Тканини не розбухають від надлишків води, тобто набряки не з'являються.

Каштан відмінно допомагає втомленим ногам. Не слід забувати про регулярні ваночки для ніг з глинами, магнезією і екстрактом лопуха (багатих кремнієм). Така ванночка знімає неприємні тягнучі болі при набряках щиколоток, попутно зволожуючи шкіру.

Проблемна шкіра покращає і розгладиться, стягнуться пори, якщо пам'ятати про каштан. Матуючий склад на фукогелі, екстрактах маргаритки і огірка здатний за тиждень перетворити шкіру: підсушити наявні запалення, стягнути пори. Убтан і маски - основа основ здорової шкіри. Альгінат, фукогель, гліколеві екстракти складуть розкішний засіб по утриманню свіжості шкіри. Така турбота про шкіру цілком природна і мудра: розгладження мікрорельєфу і рівний тон шкіри запишемо як бонус.

Синці, забиття і сліди механічного чищення обличчя пройдуть максимально швидко, якщо вводити гідролізат каштанового білка в сироватки та емульсії. Чарівна дія есцину вам сподобається. Загоювальні спреї і гелі на алое-віра прості в приготуванні і ефективні в дії.

Набряки під очима згинуть, якщо в нічний крем для обличчя вводити каштановий гідролізат білка: він допоможе поліпшити кровообіг і позбавить від тіней і мішків під очима.

Волосся стане міцнішим і густим, якщо балувати їх маскою на каштановому протеїні і кератині: нашій шкірі потрібен цілющий білок!

 Властивості:

- Протинабрякова,

- Венотонізуюча,

- Капіляропротекторна,

- Легка в'яжуча і бактерицидна,

- Підсилює клітинне оновлення,

- Потужне відновлення.

 Косметичне застосування:

2-10%

- Міцелярна вода і демакіяж - 2-4%,

- Догляд за шкірою біля очей, спреї освіжаючі - 2-3%

- Сироватки багатоцільові - 4-6%,

- Шампуні - 3-5%,

- Маски - 8-10%,

- Лікування синців і ударів - 7-8%,

- Гелі для зняття м'язової втоми -10%.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40° С тривало, білок цього не любить

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03053
Новий
9 од.
chat Коментарі (5)