Гіалуронат натрію низькомолекулярний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гіалуронат натрію низькомолекулярний

Гель під очі

від дрібних зморшок. Розгладжуючі сироватки та емульсії при млявій шкірі. Зволожує зсередини, розгладжуючи зовні.

  • 1 г
  • 5 г
  • 10 г

50,00 ₴

50,00 ₴

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гіалуронат натрію низькомолекулярний

INCI: Sodium Hyaluronate

Молекулярная маса: 59.000 Da

Розчинність: у воді розчиняється повільно, структура гелю майже як вода

рН (1% розчин, гель-водичка дуже рідкий) 6,3

Гіалуронат натрію — натрієва сіль гіалуронової кислоти, природний гелеутворювач, структурний елемент шкіри. Виробляється в нашому організмі клітинами сполучної тканини (фібробластами), вони і створюють ту пружність і щільність нашої дерми, до якої ми звикли в молодості. 1% гіалуронату натрію містить 0,01% гіалуронової кіслоти.

Для шкіри застосування засобів з низькомолекулярним гіалуронатом натрію означає нормалізацію гідробалансу шкіри, тому що працюючи в глибоких шарах епідермісу, гіалуронат натрію підсилює дію інших активів, утримуваних в косметичному засобі (синергія). Низькомолекулярна речовина працює зсередини, що дуже важливо. Шкіра набуває тонусу, стає гладкою і пружною, сіточка зморшок розгладжується. Для шанувальників лінії  японської косметики Хадалабо гіалуронат став невід'ємною частиною турботи про шкіру.

Буде чудово, якщо нічні відновлюючі креми для в'янучої шкіри будуть містити низькомолекулярний гіалуронат. Особливо гарні гелі під очі. Одним із головних завдань такого догляду є контроль за рівнем води та електролітів у позаклітинній рідині, тобто підтримку водного балансу в шкірі, поліпшення її тургору і зовнішнього вигляду.

Проблемна шкіра зітхне спокійно, якщо крім активних підсушуючих і бактерицидних активів, в кремі буде присутній гіалуронат натрію. Він виявляє ефект синергії, що благотворно позначиться на стані вугруватої шкіри. Прекрасно загоює мікропошкодження шкіри, тому популярний при лікуванні акне і усуненні косметичних дефектів на шкірі після ушкоджень. Комбінуйте види гіалуронату, і шкіра стане пружною і сяючою! Гіалуронат натрію буває низькомолекулярний, середньо- і високомолекулярний. Різниця полягає у вазі молекул і в поведінці речовини при використанні. Низькомолекулярний гіалуронат краще працює в глибинах шкіри, куди він в змозі проникнути, маючи дуже малу молекулярну вагу.

 Властивості:

- Зволожуюча і вологоутримуюча,
- Омолоджуюча,
- Компенсирує мікрорельєф шкіри,
- Потужна регенеруюча,
- Доставляє живильні речовини від судин до клітин,
- Детокс-косметика, потужний антиоксидант.

 Косметичне застосування:

0,25-2%
- гелі, емульсії - 0,25-0,75%,
- догляд за шкірою 
навколо очей - 0,25-1%
- бальзами для губ - 1% сироватки,
- косметика для пляжу та солярію - 1 2%,
- моделюючі сироватки для тіла - 0,5-1,5%.

Рекомендована концентрація: 0,25-2%.
Виробник рекомендує попередньо приготувати гель. Далі готовий гель можна зберігати в холодильнику, а при створенні крему просто вводити потрібну кількість в готову емульсію.
Зберігання: в сухому прохолодному темному місці, щільно закритим.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Міри безпеки: не нагрівати тривало, уникати вкрай низьких або високих
показників рН

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02126
Новий
2 од.
chat Коментарі (43)