Пілінг ферментний, 1 млн од.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пілінг ферментний, 1 млн од.

НОВИЙ: потужність 1 млн одиниць

скорочує час экспозицiї. Ензимний пілінг в домашнiх умовах робить шкiру м'якою, стягує пори та освiтлює плями

  • 25 г

115,00 ₴

115,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пілінг ферментний, 1 млн од.

Склад: вода очищена, гліцерин, сутилізин, лужна протеаза, кисла протеїназа, консервант феноксиетанол (еуксил)

Потужність ензиму: 1 000 000 одиниць

Нова — більш потужна формула цього комплексу з легкістю впорається з чисткою обличчя. Новий пілінг значно сильніший за попередній (70 000 од.), Тому час експозиції для тонкої і молодої шкіри слід скоротити до 5 хвилин. Зате шкіра щільна і жирна, що має багато чорних цяток, буде чиститися ще краще: вплив потужного ферментного пілінгу можна продовжити до 15 хвилин.
Наш новий комплекс для проведення поверхневого пілінгу в домашніх умовах простий в застосуванні. Як і будь-який інший, ферментний пілінг спочатку слід перевірити на шкірі біля ліктя. Активними агентами, що видаляють з поверхні шкіри баласт, виступають ферменти (ензими). За рахунок зняття верхнього шару відбувається стимуляція вироблення фібробластів і оновлення клітин, іншими словами — шкіра стає значно свiжiшою.

Ензимний пілінг — процедура щадна, підійде всім типам шкіри, навіть при куперозi. Ніжно знімає зі шкіри білкові забруднення, зроговіння і виділення шкірного сала і потових залоз (сальні пробки). Робить шкіру сяючою і чистою. Устя фолікул очищаються і пори стягуються. Регулярно застосовувати цей пілінг потрібно шкірі з розширеними порами і дисбалансом вироблення себума.

Процедура ферментного пілінгу проста і атравматична, після неї немає почервоніння і лущення. Протеолітичні ферменти, що входять до ензимного комплексу, послаблюють зчеплення корнеоцитів за рахунок руйнування десмосом структурних хімічних зв'язків і тим самим полегшують відлущування рогових лусочок, а також безпосередньо розщеплюють кератин.

Три види ферментів склали основу цього пілінг-розчину потужністю 1 млн од. Сутилізин — фермент класу гідролаз, що каталізує гідроліз білків і пептидів, а також складних ефірів і амідів N-захищених амінокислот, більш ефективний на відміну від папаїну, так як руйнує більше різних. Лужна протеаза — фермент за своєю будовою близький до протеїнази плазми крові, каталізує гідроліз білка на пептиди і амінокислоти. Кисла протеїназа — фермент класу гідролаз, який каталізує гідроліз пептидного зв'язку. Потужність цього пілінг-комплексу 1 млн одиниць.

Перед процедурою пілінгу підготуйте розчин: для першого пілінгу знадобиться 20%-ва концентрація, не вище. У наступні рази можна нарощувати концентрацію, але стежити за експозицією. Після ліктьової проби на чутливість можна приступати до процедури.
На підготовлену шкіру наносять ферментний розчин. Час експозиції вибирається залежно від типу і стану шкіри, 5-15 хвилин, не довше. Область навколо очей уникати, а для посилення ефекту косметологи завжди накривають обличчя плівкою і теплим мокрим рушником. Змивати розчин потрібно теплою водою. У чутливої ​​шкіри наступить почервоніння і пощипування, яке самостійно проходить через 15-30 хвилин. Застосовувати можна не частіше 1 разу на тиждень в будь-яку пору року. Обов'язково щедро зволожуйте шкіру після процедури.

 Властивості:

- дбайливе відлущування тонкої сухої шкіри,
- розгладження мікрорельєфу і позбавлення від рубців,
- делікатне очищення примхливої ​​шкіри,
- освітлення пігментних плям і постакне,
- звуження пор і матування,
- прискорення регенерації клітин.

 Косметичне застосування:

1-2% в косметиці, 20-100% в пілінгах
- мiцелярна вода, тонік — 1%
- гелі зволожуючі — 1%
- сироватки нічні — 2%
- маски для тонкої сухої шкіри — 1,5%
- креми для сухої в'янучої шкіри — 1-1,5%
- засоби для пілінгу — 20-100%.

 Час експозиції пілінгу на шкірі:

- суха, атопічна, тонка, куперозна — 4-5 хвилин,
- нормальна, комбінована, в'януча — 6-8 хвилин,
- жирна, пориста, проблемна — 9-15 хвилин,
- ороговілі ділянки шкіри (стопи, лікті, мозолі, кутикула) — 16-20 хвилин.

Запобіжні заходи: ензимному пілінгу потужністю 1 млн од. передує ліктьова проба на чутливість. Не застосовувати препарат на запалених ділянках шкіри; за добу до ферментного пілінгу не застосовувати препарати з кислотами і ретинолом і не проводити епіляцію.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03658
Новий
8 од.
chat Коментарі (43)