СО2-екстракт ламінарії

Новий товар

Важливий для антицелюлітного догляду

за тілом, оскільки ламінарія багата фукоксантином та альгіновою кислотою. Відновлення пружності, розгладження і мінералізація шкіри

Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


34,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт ламінарії

INCI: Laminaria (Laminaria digitata) CO2 Extract

Отримання: надкритична флюїдна екстракція газоподібним екстрагентом СО2; без слідів розчинника

Походження: натуральна формула 100% без домішок

Активні речовини: органічні кислоти (фолієва, аскорбінова, альгінова), альгин, фукоза, манніт, органічні сполуки йоду, мікроелементи, полісахариди, амінокислоти

Крем від набряків

Ламінарія для проблемної шкіри — найкращий засіб, оскільки оптимізує глибинні процеси в епідермісі та насичує її мінералами, амінокислотами та альгіновою кислотою.

Ламінарія в домашніх умовах найбільш зручна у вигляді СО2-екстракту, він економно витрачається, при цьому склад максимально натуральний. Додавання витяжки морської капусти в засоби для стоншення силуету — класика жанру, за допомогою такої терапії масажисти зганяють зайву вагу з клієнток, повертаючи шкірі пружність і гладкість.

Лімфодренажний масаж з ламінарія-гелем гарантує зменшення об`ємів тіла: найцінніші солі та мінерали морської капусти сприяють виведенню зайвої води з-поміж тканин. Гель або крем на ламінарії відмінно вбирається в шкіру після лазні, масажу, фіззарядки.

Зморшки навколо очей можна контролювати, якщо створити гель-крем на ламінарії і кмині. Такий склад зробить подвійну роботу: зміцнить капіляри і оптимізує водно-сольовий баланс в цієй тонкошкірій зоні обличчя. Властивість ламінарії усувати набряки використовується в медичних гелях і мазях від синців, в цьому випадку склад зазвичай підсилюють арнікою.

Властивості:
- пом'якшує шкіру і волосся,
- загоююча і протинабрякова,
- антицелюлітна,
- глибоке зволоження і мінералізація шкіри,
- компонент медичних формул від синців.

Косметичне застосування: 0,5-2%
- креми від набряків — 0,5%
- лімфодренажна косметика для тіла — 1-1,5%
- догляд за проблемною шкірою з акне — 1%
- поліпшення бази кремів — 1%
- послепляжная косметика, пост-епіляційний гель — 0,75-1,5%.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів у тарі темного скла

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-02-06

Свойства

Здравствуйте, Виктория! СО2-экстракт ламинарии маслорастворимый

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-02-06

Применение

Здравствуйте, это водорастворимый или маслорастворимый экстракт? Спасибо

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2-екстракт ламінарії

СО2-екстракт ламінарії

Важливий для антицелюлітного догляду

за тілом, оскільки ламінарія багата фукоксантином та альгіновою кислотою. Відновлення пружності, розгладження і мінералізація шкіри