Рукавиця кесе для тіла
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рукавиця кесе для тіла

Пілінг шкіри тіла

і антицелюлітний масаж — основне призначення цієї жорсткої рукавиці. Розганяє кров, проводить лімфодренаж і робить шкіру атласною і ніжною

  • штука

75,00 ₴

75,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Рукавиця кесе для тіла

Матеріал: натуральна 100% -а віскоза

Рукавиця кесе споконвіку використовується в країнах Сходу для очищення і детоксикації шкіри тіла. Особливу популярність вона завоювала в Туреччині, де традиційна лазня хамам не обходиться без рукавиці кесе і масажу тіла.

Кесе бувають різної жорсткостi, вони покликані очищати різні ділянки тіла. Для ніжної шкіри обличчя використовується шовкова прозора кесе, для шкіри тіла — рукавиця середньої жорсткості, а для огрубiлих ділянок і антицелюлітного масажу потрібна жорстка і надійна кесе.

Процедура очищення рукавицею за канонами хамаму проходить без мила. Для проведення пілінгу рукавицею шкіру тіла слід розпарити: постійте під гарячим душем 5 хвилин, цього буде достатньо. Після вимкніть воду і вологою рукавицею почніть масажувати тіло за лімфотоком. Наша стаття про масаж сухою щіткою допоможе зорієнтуватися. Обробивши таким чином все тіло, сполосніться душем. Після цього можна скористатися гелем для душу або милом, обирати вам.

Запалення, нерівності шкіри і висипання зазвичай швидко проходять після пари-трійки очищувальних процедур з кесе. Гладкі п'яти, рівна шкіра та вiдсутнiсть врослих волоскiв пiсля епiляції — результат регулярного застосування кесе в якості відлущувального засобу.

Щоб збільшити термін придатності рукавиці, не тріть шкіру дуже інтенсивно. Без фанатизму!

04288
Новий
14 од.
chat Коментарі (14)