Вітамінний комплекс AEF
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Вітамінний комплекс AEF

Збалансований склад

комплексу зручний для створення косметики, водорозчинний компонент легко вводиться як у водну фазу, так і у готову емульсію.

70,00 ₴

70,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Вітамінний комплекс AEF

INCI: Aqua (Water), Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Glycine Soya (Soybean) Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol

Зовнішній вигляд: жовтий розчин

Розчинність: легко у воді

Застосування: тільки для зовнішнього застосування

Вміст вітамінів: A - 17000 МО / г, Е - 15 МО / г, F - 12500 Shep.Linn E / g (лінол-лінолева кислота)
рН 4-5

Вітамінний комплекс являє собою готову суміш вітамінів F, E, A. Водорозчинний вітамінний комплекс законсервований на виробництві бензоатом натрію (0,35%) і сорбатом калію (0,35%). Збалансований склад затребуваний при створенні косметики.

Вітамін A всім відомий як антиоксидант: захист імунітету шкіри, підкріплений дією ще двох вітамінів, робить креми на вітамінному комплексі корисними в дії і простими у створенні. Ретинол прискорює процеси регенерації, у тому числі при пошкодженні УФ-променями, а також стимулює вироблення шкірою колагену, який відповідає за її еластичність. Ретинол незамінний для забезпечення оптимального рівня зволоженості, він стимулює процес оновлення клітин шкіри, волосся і нігтів.

Вітамін E налагоджує мікроциркуляцію крові і захищає важливі органічні кислоти від розкладання - в косметиці це важливий чинник. Антиоксидант вітамін Е захищає епідермічні клітини і еластин з колагеном від руйнування: шкірні покриви підтягуються й розгладжуються під впливом токоферолу, який полегшує перебіг алергій. Окремо згадаємо про користь вітаміну Е для очищення шкіри від вугрів.

Вітамін F оптимізує стан сухої і зневодненої шкіри. Він благотворно впливає на структуру епідермісу, розгладжуючи і живлячи верхні шари, що вкрай важливо для в'янучої шкіри, підтримки її молодості і корекції зморшок.

 Властивості:

- Легка відлущуюча і розгладжуюча,
- Потужний регенеруючий ефект,
- Профілактика
гіперпігментації,
- Оптимізація рівня зволоженості шкіри,
- Протизапальна,
- Судиннозміцнююча і поживна.

 Косметичне застосування:

1-4%, розчиняти у водній фазі або вводити в готову емульсію.
- Тонік для шкіри - 3%
- Емульсії і гелі - 4-5%,
- Лосьйон для зміцнення волосся і нігтів - 1-2%,
- Піномийні засоби - 2-3%,
- Загоюючі склади - 4%.

Зберігання: у прохолодному темному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів, не нагрівати тривало вище 25 С.

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03966
Новий
chat Коментарі (10)