Глютамінова кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Глютамінова кислота

Пом'якшувальний крем

Омолодження та зволоження. Амінокислота в сироватках освіжить шкіру, поліпшить її гідробаланс, клітинне дихання і метаболізм. Ліфтинг-­ефект, посилення тургору шкіри, пом'якшення.

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Глютамінова кислота, L

INCI: Glutamic Acid
Фармакопейна чистота: Ч (чиста), виключно для зовнішнього застосування
Зовнішній вигляд: дрібнокристалічний білий порошок без запаху
Розчинність: легко в гарячій воді, малорозчинний в холодній воді, практично нерозчинні в спирті

Для примхливої шкіри

Аліфатична амінокислота міститься в клейковині пшениці. У живих організмах глютамінова кислота і її аніон глютаминат присутні у складі білків, ряду низькомолекулярних речовин і у вільному вигляді.

Сироватка на глютаміновій кислоті потужно регенерує і активує клітинне дихання шкіри. Вже після тижневого застосування посилюється колагеноутворення: шкіра розгладжується і підтягується. В убтанах і гомажах вона теж корисна: щоденне підживлення шкіри закріплює результат надовго - суха шкіра буде в захваті!

Зволожуюча властивість кислоти перешкоджає передчасному старінню шкіри. Це надзвичайно корисно в період літньої спеки та сонячної активності. Проблемна шкіра оцінить таку турботу: пори стягуються, шкіра посвіжіє і очиститься. Сальні пробки можуть покинути вас, якщо з'єднаєте глютамінову і саліцилову (або ферулову) кислоти.

При млявій зрілій шкірі необхідне втручання регенеруючих біоактивів: гель алое-віра і глютамінова кислота складуть прекрасну антиоксидантну пару. У емульсіях для обличчя та декольте вони допоможуть активним речовинам глибше проникати в епідерміс. Гіалуронат натрію (високо- і низькомолекулярний) підсилить ефект ліфтингу і розгладження шкіри.

Сухе і ламке волосся порадіють глютаміновій підгодівлі: вводьте їх в гелеві зволожуючі маски і шампуні, а в складах для перманентної завивки кислота пом'якшить склад і захистить стрижень волосини від пересихання і втрати білка.

 Властивості:

- ранозагоювальна,
- регенеруюча,
- омолоджуюча,
- протизапальна,
- антиоксидантна.

 Косметичне застосування:

0,3-4%
- сироватки - 0,3-1%,
- емульсії і гелі зволожуючі - 0,5-1%,
- міцелярна вода, убтан - 1-1,5%,
- скраби для тіла, шампуні - 1-4%,
- сонцезахисна косметика - 1-3%,
- маски гелеві зволожуючі для сухого волосся - 4%.
Виробник: Китай
 

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Россия
02083
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (3)