close
Меню

Мазь від геморою від зморшок: секрети зіркової косметички

Мазь від геморою від зморшок: секрети зіркової косметички

Мазь від геморою від зморшок: секрети зіркової косметички

   Стилісти зірок давно розбовтали один секрет — мазь від геморою допомагає і від зморшок на обличчі. Може, хтось і здивується такому неординарному застосуванню аптечної мазі, але не ми з вами. Адже в першу чергу ми звикли дивитися на склад крему, а вже після — на описову частину.

   Веселий виходить запис, але продовжимо. 

   Мазь від геморою відмінно знімає набряклість і відновлює нормальну роботу капілярів — це і є фішка аптечного Реліфу, який люди використовують і як експрес-засіб для розгладження зморшок навколо очей і зняття припухлості.

   Інтернет-магазин «Зульфія» може запропонувати чимало компонентів для боротьби зі зморшками і набряком: пептиди, СО2-екстракти і цілі комплекси, альгінатні маски і патчі під очі. Все це відмінно себе зарекомендувало в боротьбі проти зморшок, однак покупці постійно задають питання про чудодійну мазь від геморою. Що ж, розкриємо цю животрепетну тему 

 Як мазь від геморою працює від зморшок?

   Дивна річ, але часто аптечні засоби від дерматологічних хвороб можуть допомогти в щоденному догляді за шкірою, волоссям, нігтями. І якщо вже мова зайшла про геморой та зморшки, то нескладно здогадатися — в складі мазі є компоненти, які зазвичай задіяні і в кремах від старіння.

   Серед них фітоекстракти з в'яжучою і капілярозміцнюючою властивістю (каштан, кипарис, кора дуба, ягоди обліпихи), водоростеві активи, оксид цинку, емоленти (жир печінки акули, ланолін, віск), вітамінні склади і ефірні олії. Відразу вгадується живильний крем для вікової шкіри, вірно? Тільки в складі аптечної мазі є ще і фенілефрину гідрохлорид — лікарська речовина, теж націлена на оперативне відновлення капілярів слизової оболонки.

   Фішка мазі від геморою — звуження просвіту судин і їх зміцнення, ось чому так швидко спадає набряклість, а шкіра підтягується і гарнішає. Акулячий жир, віск або ланолін розгладжують шкіру від дрібних зморшок, а фітоекстракти налагоджують нормальний лімфоток.

 Як часто можна використовувати мазь від геморою від зморшок?

   Дерматологи не рекомендують вводити антигемороїдальну мазь в щоденний догляд за шкірою. Як експрес-засіб Реліф — відмінний варіант, але не частіше 2 разів на тиждень. Густий склад містить чимало активів, але спочатку він розроблявся зовсім не для шкіри обличчя, як ми всі пам'ятаємо. 

 Що може замінити мазь від геморою при догляді за шкірою?

   Сьогоднішній косметичний ринок повний косметичних (не аптечних) засобів, що знімають набряки. Спортивні гелі на ефірних оліях, наприклад, прекрасно справляються з проблемою набряклості навіть під очима. Якщо все ж хочеться чогось аптечного, то візьміть гепаринову або троксевазинову мазь — їх дія м'якше, горошинку цієї мазі при нагоді можна додавати в денний крем для зняття набряклості.

   Пакетик спитого чаю — перевірений засіб для експрес-зняття набряків під очима, кофеїн і таніни в чаї діють швидко і надійно. Огіркові кружечки-зрізи або патчі під очі на огірковій водичці теж непогано діють, як і дві холодних ложки, прикладені на пару хвилин до периорбитальної зони 

   Впевнені, що і у вас є таємний засіб від зморшок і набряклості — діліться, буде прикольно.

Чекаємо на ваші рецепти краси, дорогі читачі!

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close