close
Меню

Чи потрібні нам креми для кожної ділянки тіла?

Чи потрібні нам креми для кожної ділянки тіла?

Чи потрібні нам креми для кожної ділянки тіла?

   Крем як невідʼємна частина догляду за шкірою приносить чимало користі, але з розвитком промисловості нам стали пропонувати надто вже багато різних кремів. Чи справді шкірі потрібна така різноманітність? І чи різноманітність це? Читаємо далі.

   Інтернет-магазин «Зульфія» не тільки постачає всю Україну і ближнє зарубіжжя компонентами для косметики, але і створює її у власній лабораторії. І відразу ж при старті такого нашого підрозділу перед нами постало питання про асортимент. Глибоко вивчивши питання з фахівцями (дерматолог, косметолог, масажист, хімік-технолог, маркетолог), ми зрозуміли, що не станемо випускати стотищ кремів для кожної діляночки тіла.  Це не має вирішального значення, важливим є лише стан шкіри, її тип та висока якiсть косметики. На це і тримаємо курс, адже ускладнювати просто, а от спрощувати — складно!

   На думку лікарів, які добре розуміються на різних шарах шкіри, різнитися повинні три емульсії: крем під очі, крем для пʼят, крем для тіла. Все інше — це маркетинг від лукавого.  Зате різницю між флюїдом для периорбітальної зони та бальзамом від сухих стоп розуміє кожен — це товщина шкіри та її щоденні потреби в залежності від пори року, типу шкіри та її поточного стану.

   До чого ведемо: якщо все логічно, значить, все зрозуміло. А якщо вам почнуть пропонувати крем для лівого мізинця руки і мус для плечей, відразу ж відшуткуйтесь, сказавши, що у вас таке ВЖЕ є. Повторюся — подібні задвиги не мають під собою ані наукового пояснення, ані будь-якого логічного. 

   Шкіра часто дивує нас: крем для тіла на гарбузовій олійці стає улюбленою живильною маскою від дрібних зморшок, суха олійка для волосся лікує ослаблені нігті, а кондиціонер-антистатик гарантує напрочуд мʼякеньке гоління. Життя повне чудес, і, знаючи склад косметики, завжди можна зрозуміти — для якої частини тіла вона ще підійде, чи не так?

   Бажаємо вдалих покупок на нашому майбутньому «Фестивалі зимової косметики»: спостерігайте за акціями та розсилкою, приходьте, пофестивалимо!

Ваша Зульфія 

Статті:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close