ᐈ Ефірна олія жасмину - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія жасмину

Заспокійливий аромат

і догляд за шкірою. Знімає стянутість і свербіж, сприяє підвищенню еластичності. Протинабрякова та омолоджуюча властивість затребувана в масажах.

  • 10 г

181,00 ₴ Без податку

181,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія жасмину

INCI: Jasmine (Jasmine grandiflorum) Essential Oil
Зовнішній вигляд: жовта олія з протяжним і низьким медово-квітковим ароматом, отдающим нотами бальзаму і амбри
Активні речовини: бензілацетат, індол, жасмон, метілжасмонат, цис-З-гексенілбензоат, жасмолактон, геранілліналоол
Метод отримання: відновлене лабораторним шляхом, без синтетичних компонентів
Властивості: протисвербіжна, себорегулююча, відбілююча, заспокійлива, антидепресантна, підвищує чуттєвість, заспокоює сильне серцебиття

Олія з ароматом екзотично-п'янким, її слід розводити, інакше запах буде нав'язливим і важким, може навіть викликати головний біль. Незважаючи на лабораторне походження ефірної олії, аромат її чудесний - тому жасмин зобов'язаний використовуватися в косметиці та парфумерії.

Ефірна олія споконвіку покращує стан всіх типів шкіри, омолоджує її, дезодорує. Тонкий і елегантний аромат притаманний косметиці з жасмином. Ароматне мило стане хітом ваших продажів, будьте впевнені: дезодорування і дезинфікування шкіри плюс ніжний щоденний догляд.
Косметологи люблять жасминові комбінації для догляду за тонкою, сухою шкірою, схильної до подразнення.

Відновленню ліпідного бар'єру і зниження реактивності на зовнішні впливи сприяє жасминова косметична лінія. Як правило, реактивність шкіри викликана порушенням водно-жирового обміну - жасмин швидко виліковує такий дисбаланс. Те ж стосується і пористої шкіри, схильної до закупорки сальних проток: бактерицидний і розгладжуючий жасмин швидко призводить кожу в тонус.
Ефект відбілювання шкіри від плям і відновлення рівного її тони - заслуга нічний сироватки з олією жасмину і лимона. Легкі пігментні плями і рожеві сліди від прищів проходять швидко і непомітно.

Робить шкіру будь-якого типу еластичною і рівною, тому в олію для масажу неодмінно вводите жасмин - жіноча олія перешкоджає набрякі і надає шкірі неймовірну бархатистість. Після епіляції або чищення швидко знімає почервоніння. Протівозудний спрей обов'язковий при алергіях та екстремальної сухості шкіри.
М'язові болі і важкість у ногах можна зняти гелем на олії жасмину і апельсина: купірує спазми і налагоджує лімфоток і кровообіг. Ревматикам жасминовий догляд особливо корисний: батер ши і жасмин вбережуть від загострень.

Знатний антидепресант і помічник при нервовому виснаженні. Сезонну нудьгу чи погані думки аромат жасмину виганяє на подив швидко. Натомість заряджає душу доброю творчою силою: направляє вашу енергію в корисне русло. Підсилює чуттєвість, сприяє зануренню в романтичну реальність, сприяє глибокій релаксації і оптимізує кров'яний тиск.
Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (2%), для дітей і літніх людей знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення: Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальним для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- Ванна повна - 1-2 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 2-5 крапель на 5 мл розчинника (спирту, полісорбата)
- Аромалампи - 1 крапля
- Сіль для ванн - 20 крапель на 1 кг солі
- Компрес - 2 краплі на 500 мл води
- Масаж - 6-8 крапель на 50 мл базової олії
- Розтирання - 2-3 краплі на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій - 1 крапля на 50 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 4-5 крапель на одноразову дозу засоба.
Заходи безпеки: не перевищувати середне дозування, використовувати зовнішньо
Упаковка: пляшечка темного скла з внутрішньої крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Виробник: Німеччина



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03798
Новий
9 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right