СО2-екстракт ромашки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

СО2-екстракт ромашки

Дитяча косметика

і догляд за волоссям. Ніжна чиста шкіра в будь-якому віці. Органічні кислоти, фарнезол і бісаболол відлущують, розгладжують, дезодорують.

  • 5 г

59,00 ₴

59,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

СО2-екстракт ромашки

INCI: Camomile (Matricaria recutita) Flower CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюідна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок. Вміст матрицину - 1,86%

Зовнішній вигляд: густа рідина, іноді містить крупинчасті включення натурального воску рослини, що екстрагується

Розчинність: легко в Полісорбаті-80 і оліях, погано в спирті

Активні речовини: кислоти органічні (саліцилова, нікотинова, аскорбінова), фітостерини, сліди ефірної олії, хамазулен, бісаболол, фарнезол

Загоююча мазь

Ромашка містить флавоноїди і ефірну олію, а це дорогого коштує! Фарнезол губить патогенну флору, що затребуване у створенні дезодорантів. Бісаболол і органічні кислоти роблять шкіру м'якою і чистою в будь-якому віці. Ромашковий тальк для ніг в літню спеку - справжній порятунок при гіпергідрозі.

Для проблемної шкіри ромашка потрібна щодня: простенький гель на арістофлексі і гіалуронаті натрію зробить шкіру матовою і стягне пори. Ромашка дезинфікує і оптимізує викид себума, що критично важливо для здоров'я шкіри. Активні склади для припікання окремих прищиків підсильте ефірною олією (каепута або чайне дерево) - в комплексі ромашка діє ще краще.

Після гоління або епіляції ромашка заспокоїть шкіру. Спрей або рідкий крем охолодять шкіру, бісаболол не дасть запаленню жодного шансу - натуральний антисептик стежить за чистотою шкірних покривів.

Дитяча шкіра любить ромашку, тому збагачуйте свої перевірені креми ромашковим екстрактом. Шампунь або піна для ванн теж не виняток, нехай шкірі буде комфортно завжди.

Догляд за світлим волоссям неодмінно містить ромашкові похідні: ця рослина надає локонам сонячний блиск і змушує пігмент сяяти по-новому. Маски або ополіскувачі корисні шкірі голови і волоссю, а хітозановий спрей на ромашці - найпростіша укладка для шевелюри.

Загоююча мазь на ромашці - перевірений засіб. Будь-які пошкодження шкіри (тріщини сосків, лущення, атопічна шкіра) потрібно лікувати ромашкою. Вона регенерує обмінні процеси в шкірі, покращує мікроциркуляцію і швидко лікує ушкодження. Ізопропіловий спрей-антисептик з краплею ромашки зупинить кров при дрібних порізах, загоїть і усуне дискомфорт.

 Властивості:

- Антисептик,

- Загоююча,

- Антиоксидантна,

- Себомодулятор,

- Знімає подразнення шкіри.

 Косметичне застосування:

0,01-2,5%, вводити в активну фазу емульсії

- Дитяча косметика - 0,01-0,1%

- Гелі та рідкі емульсії - 0,5-1%

- Масажні гелі та зволожуючі лосьйони для тіла - 1-2%

- Антиоксидантна добавка до готової косметиці - 2%

- Сироватки для проблемної шкіри - 2,5-3%

- Точкове лікування прищів - 5%

- Маски і загоюючі мазі - 3,5-4%

- Креми від сонячних опіків - 3-4%

- Змиваючі пінні склади - 4,5-5%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03597
Новий
5 од.
Вага
5 г
Тип шкіри
Проблемна
Призначення
Від прищів
Гіпергідроз
chat Коментарі (9)