Азелаїнова кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Азелаїнова кислота

Від чорних крапок

і висипань, розсмоктує сальні пробки. Виражена депігментуюча і кератолітична дія ­ розгладження мікрорельєфу і освіження шкіри гарантована. 

  • 5 г

90,00 ₴

90,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Кислота азелаїнова

INCI: Azelaic Аcid
Синоніми: лепаргілова, енхоєва
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок


Кислота утворюється в ході жирового обміну і в малих кількостях міститься в тілі людини. Утворюється природним шляхом на нормальній шкірі при бродінні бактерій, званих Malassezia лупа. У природі існує в злакових (пшениці, ячмені та жита).

Проблемна шкіра перестане турбувати, якщо вводити в косметичний догляд азелаїнову кислоту. Сироватки, гелі для локального підсушування запалень, матуючі тоніки на азелаінці перешкоджають ороговінню верхнього шару шкіри, тобто запобігають закупорку пор і появі комедонів - а для проблемної шкіри це життєво важливо.

Азелаінова кислота зупиняє ріст пропіонбактерій і стафілокока, що грають ключову роль у розвитку акне: кислота за силою впливу не поступається антибіотикам і бензоілпероксідам. Ефективна при наявності комедонів, легкої або середньотяжкої форми папулопустулезних акне. Вже через кілька тижнів використання сироваток з азелаїновою кислотою кількість бактерій на шкірному покриві значно зменшується. Важливо, що при цьому не утворюється шрамів, стійких до дії азелаїнової кислоти. Тому вона результативна при тривалому застосуванні, не викликає звикання.

Для м'якого пілінгу в домашніх умовах дієві препарати, що містять комбінації фруктових кислот з саліцилової і азелаїнової кислотами. Часто азелаїнова і койєва кислоти доповнюють дію гліколевої кислоти.

Пігментні плями йдуть після курсу щадного пілінгу. Косметолог зорієнтує у виборі кислоти, якою у вашому випадку резонно посилити азелаїнову. Збалансоване поєднання кислот сприяє вирівнюванню кольору шкіри, її текстури і скороченню пор. У пілінговий період захищайте шкіру від ультрафіолету і користуйтеся ламілярними емульсіями.

Сухість шкіри голови теж можна послабити, вводячи в рецептури масок і шампунів азелаїнку. Володіючи низькою токсичністю, кислота може застосовуватися при вагітності.

 Властивості:

- Антиоксидантна,
- Лікуюча вугри,
- Уповільнююча утворення пігментних плям,
- Має антиоксидантну активність,
- Освітляє сліди постакне і рубці,
- Стимулююча ріст волосся,
- Покращує колір обличчя.

 Косметичне застосування:

5-20%
- Очищення шкіри, убтан - 1-3%;
- Лінія косметики для лікування акне - 1-6%;
- Антипігментні склади - 2-7%;
- Пілінги - 5-20% (стежте за рівнем рН!);
- Шампуні для волосся - 1-4%.

Запобіжні заходи. При використанні азелаїнової кислоти слід звертати особливу увагу на її концентрацію, тому що у високих дозах азелаїнова кислота може викликати легке печіння, почервоніння шкіри. У цьому випадку короткочасно скасуйте застосування або знизьте дозування. У рідкісних випадках такий ефект може спостерігатися в перші 1-2 тижні використання, навіть при малих концентраціях. Як правило тривалість курсу застосування косметичних продуктів з азелаїновою кислотою - кілька місяців безперервно (при лікуванні мелазми - не менше 3 місяців). Повторний курс можливий після перерви на один-два місяці.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02075
Новий
7 од.
chat Коментарі (37)