Вітамін А (ретинол)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вітамін А (ретинол пальмітат 1,0 МІО)

Ефект фотошопа

і омолодження шкіри. Ретинолова сироватка стирає зморшки. Активація оновлення клітин шкіри, волосся і нігтів. Нічний догляд і денна турбота про епідерму.

  • 10 г

143,00 ₴

143,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Вітамін А (ретинол)

INCI: Retinyl Palmitate (and) Glycine max Seed Oil 

Зовнішній вигляд: в'язка жовта рідина

Особливість: кристалізується при низьких температурах

Вміст основної речовини: 1,0 Mio IU / g

Розчинність: легко в олії, тригліцеридах і полісорбаті-80, слабо в спирті, не розчиняється у воді

Несумісність: кислоти

Лікування акне

Тьмяна і млява шкіра? Рятує ретинол - активна форма вітаміну А. Він стимулює ріст і заміщення старих клітин шкіри, посилюючи регенераційні процеси. Відповідає за бар'єрні властивості шкіри, її оновлення і нормалізацію структури. На горошину батера апельсина потрібна 1 крапля нашого вітаміну А - і вже після тижневого курсу шкіра перетворюється. Це без урахування масок і умивань з ретинолом. По весні така вітамінна терапія вкрай важлива для шкіри: тоді в літній сезон вас не потривожать пігментні плями або зайва сухість.

Пропонована олійна форма ретинолу ідеальна для збагачення домашніх косметичних формул. Однак УФ-фільтри в косметику вводити не забувайте. Кризалідна сироватка розгладить зневоднену шкіру, допоможе налагодити себовиділення.

Ретинол — антиоксидант, попереджає появу зморшок і прискорює процеси регенерації, у тому числі при пошкодженні ультрафіолетовими променями. Стимулює вироблення шкірою власного колагену для пружності покривів. Сироватка вітамінна вітається в будь-якому віці.

Ретинол незамінний для забезпечення нормального рівня зволоженості і активізує процес оновлення клітин шкіри, волосся і нігтів. Прискорення відновлення шкіри під дією вітаміну A особливо дієво при лікуванні акне. Гель для вмивання з ретинолом очищає пори і профілактує комедони.

Для досягнення стійкого результату вітамін А слід використовувати протягом тривалого часу, краще курсом 40-60 днів з наступною перервою в 2-3 місяці. На зону навколо очей наносити найменше дозування і обов'язково провести ліктьову пробу перед першим застосуванням. Зберігати вітамінні сироватки потрібно в темному склі.

Креми і бальзами з вітаміном А прийнято застосовувати ввечері перед сном, коли клітини шкіри активно діляться - під час нічного відпочинку організму. Несумісний з кислотами в емульсіях.

 Властивості:

- зволожуча і пом'якшуюча епідерму,
- профілактика і лікування акне,
- знешкоджуюча вільні радикали,
- усуває сухість шкіри, волосся, ламкість нігтів,
- захищає від УФ-агресії,
- омолоджуюча,
- стимулює вироблення колагену шкірою.

 Косметичне застосування:

0,25-0,5%, до 1% у сироватки нічні. Як і будь який крихкий вітамін, ретинол - вводять у вже остиглі креми в останню чергу.
- догляд за шкірою
навколо очей - 0,25%
- сонцезахисна косметика
- 0,5-1%
- крем для рук, пом'якшення шкіри після гоління - 0,3%
- сироватки від зморшок, шампунь - 0,5-1%
- антицелюлітні гелі, збите масло - 1%.

Запобіжні заходи: перед застосуванням провести ліктьову пробу. Тільки для зовнішнього застосування. Не використовувати в чистому вигляді, уникати ретинолової косметики при вагітності, а також людям з чутливою шкірою. Несумісний з препаратами, що підвищують фотосенсибілізацію шкіри (фруктові кислоти, терпеномістячі ефірні олії, пілінг-розчини)
Зберігання: у холодильнику щільно закупореній


Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02327
Новий
11 од.
chat Коментарі (13)